В історичній частині Луцька – нове скандальне будівництво. ВІДЕО

В історичній частині Луцька – нове скандальне будівництво. ВІДЕО

Лучани та краєзнавці б’ють насполох через те, що в історичній частині міста, поміж пам’яток архітектури, вкотре зводять якусь будівлю: підозрюють, що це відбувається ще й без потрібних на це дозволів.

Про це розповідає Сфера-ТВ.

В історико-культурному заповіднику, поміж двох пам’яток національного значення, а саме монастирем Василіан та Хресто-Воздвиженською церквою, вже кілька днів зводять нову будівлю.

Віктор Мархелевський, корінний мешканець старого міста, каже, що такі, на його думку, безчинства тут відбувається постійно. Він підозрює, що будівництво затіяла парафія по-сусідськи.

І, вочевидь, таки не помиляється. Будівельники, які зводять конструкцію з кругляка, кажуть, працюють на замовлення церкви, що поруч.

Що це буде – крамничка чи, може, якийсь інший заклад – будівельники на камеру говорити не беруться, а поза камеру кажуть, що настоятель місцевого храму сказав будувати і запевнив, що вся документація в порядку. Саме в цьому дуже сумніваються краєзнавці. 

Детальніше – у сюжеті. Початок сюжету – на 9-й хвилині.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Громадянська позиція» представила волинянам нових людей у своїй команді. ВІДЕО
Наступна новина У районі на Волині тотально відстрілюватимуть диких свиней
Останні новини
Схожі новини