Грузин, дніпрянин та два прикарпатці. Що відомо про потенційних новачків ФК «Волинь»

Грузин, дніпрянин та два прикарпатці. Що відомо про потенційних новачків ФК «Волинь»

25 січня луцький футбольний клуб «Волинь» зіграв перший у цьому році повноцінний матч. У Ковелі «червоно-білі» зустрілися в контрольному поєдинку із учасниками аматорської першості України – ФЦ «Ковель-Волинь». «Хрестоносці» перемогли з рахунком 5:0.

Голи забили Кизилатеш, Карпенко (2), Куліш (2), пише «Волинь24».

Серед авторів голів – два потенційні новачки «Волині».

Півзахисник Джемаль Алі Кизилатеш народився 14 березня 1994 року в Стамбулі в сім'ї турка і українки. Там пішов до школи і закінчив перший клас. За сімейними обставинами в сім з половиною років Джемаль змушений був переїхати зі Стамбула до Києва, де він оселився у своєї бабусі – Аліни Василівни. Протягом 2007 – 2010 років виступав у ДЮФЛ за КСДЮШОР (Київ), ДЮСШ-15 (Київ) та «Зірку» (Київ). З 2010 року став виступати в чемпіонаті Київської області, де грав за аматорські команди «Бородянка», «Рубін», «Музичі» та «Володарка». Саме з останньої команди влітку 2013 року Джемаль разом з кількома партнерами перебрався до професійного клубу «Арсенал-Київщина», що виступав у другій лізі.

20 вересня 2014 року Джемаль дебютував у Прем'єр-лізі в основі «Ворскли». Наприкінці липня 2016 року перейшов до складу київського «Арсеналу». З літа 2018 року захищав кольори ковалівського «Колоса». У нинішньому сезоні провів 6 матчів за основу і один – за молодіжний склад.

Уродженець Дніпра, вихованець смісцевої футбольної школи 31-річний нападник Станіслав Куліш має за плечима досвід виступів за команди «Дніпро-75», «Дніпро-2», «Сталь» (Кам’янське), харківський «Металіст», «Олександрія», «Верес». У сезоні 2018/2019 років провів за СК «Дніпро» 22 матчі, в яких забив 17 голів.

На перегляді у «Волині» також перебуває 25-річний грузинський центральний захисник Гія Чадунелі. У чемпіонаті Грузії він виступав в елітному дивізіоні за «Ділу» з міста Горі, а до того захищав кольори тбіліського «Динамо». Його зріст 191 сантиметр. Гія може зайняти місце словенця Міхи Горопевшека, який восени попрощався зі луцьким клубом.

Ще одним претендентом на цю позицію є уродженець Дубна Віталій Приндента, який рік пограв за російський армійський клуб.

Серед інших можливих придбань «червоно-білих» – півзахисники Михайло Шишка із тбіліського «Динамо» і Ярослав Конкольняк із «Прикарпаття».

Михайлові Шишці 25 років. Він – уродженець селища Добротвір Львівської області. До 2016 року набирався досвіду у складі донецького «Шахтаря-3», два з половиною роки пограв за литовський «Тракай», у сезоні 2018/2019 років виступав за «Оболонь-Бровар» (Київ). Останній клуб Шишки – тбіліське «Динамо».

28-річний Ярослав Конкольняк – вихованець івано-франківського «Прикарпаття», на молодіжному рівні з 2003 по 2008 рік виступав також за іншу івано-франківську команду — «Сігуенья». З 2010 по 2012 рік перебував на контракті у львівських «Карпатах», проте у Прем'єр-лізі не грав, натомість виступав за дубль львів'ян, а в 2012 році — за аматорський фарм-клуб «левів» «Карпати-2» (5 поєдинків). Пограв за аматорські команди Івано-Франківської області, а в 2017 році повернувся до складу «Прикарпаття».

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Твір волинянина надрукували в «Морському збірнику»
Наступна новина У лютому введуть в обіг нову банкноту 200 гривень. Що змінилось? Чи будуть вилучати старі?
Останні новини
Схожі новини