Гунчик дав доручення посилити контроль за дорогами через снігопади

Гунчик дав доручення посилити контроль за дорогами через снігопади

Керівник Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик дав вказівку комунальним службам приготуватися до сильних снігопадів та «тримати руку на пульсі».

Про це йшлося сьогодні, 5 лютого, під час оперативної наради у Волинській облдержадміністрації, передає Волинська правда.

«Ситуація на дорогах не проста», – такими словами очільник Волині розпочав оперативну дорогу. За його словами, снігопади змінюються таненням, потім – ожеледиця. До того ж, Волинь знову очікують морозні ночі, тож це створює преценденти для неприємностей на дорогах.

Тому Володимир Гунчик дав доручення Службі автомобільних доріг і облавтодору вчасно чистити, посипати дороги тощо. А службі надзвичайних ситуацій – моніторити зміну погодних умов і за необхідності надавати у користування пункти обігріву, а також, якщо це потрібно, буксирувальну та іншу техніку.

«Готовність №1 – стан на дорогах у населених пункта і поза ними», – резюмував голова ОДА.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні майже в два рази може зрости ціна на газ
Наступна новина Лучани поскаржилися на гіпермаркет «Нова лінія»
Останні новини
Схожі новини