Гунчик звинуватив міськраду у дерибані землі для сімей АТОвців

Гунчик звинуватив міськраду у дерибані землі для сімей АТОвців

Окремі депутати Луцької міської ради йдуть шляхом стрімкої «еволюції» у своїх поглядах на земельні питання міста.

Про це у себе в Facebook написав голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик.

«Ще наприкінці серпня 2016 року пан Ткачук на земельних комісіях обіцяв «шукати раціональне зерно» у ситуації з виділенням земельних ділянок атовцям, бо на засідання комісії прийшли члени об’єднаної спілки учасників АТО на Волині: «Ми особисто виїжджаємо із сім’ями на ділянки, дивимося їх, погоджуємо їх разом. Інша справа, що не всі хочуть ці ділянки, інколи відмовляються. Якщо ця земельна ділянка є вільною, ми її надаємо без проблем. Запрошую усіх на комісії із земельного кадастру, можете особисто спостерігати, як ми вирішуємо питання, щоб не виникало різних звинувачень щодо нашої компетенції. У нас все відкрито та прозоро тут вирішується». 

Тоді ж нагадав, що у 2013-му озвучив запит, який, звісно, підтримали колеги депутати, бо у ньому йшлося, аби «усі вільні землі під будівництво першочергово надавались учасникам та сім’ям учасників АТО та інвалідам І групи».

Учора ж разом із колегами з так званої більшості продемонстрував усе: як виділяють у Луцьку земельні ділянки атовцям та сім’ям загиблих, як розглядають питання на комісіях після виїздів на ділянки, як прозоро працюють! Теорія Дарвіна в дії з точністю до навпаки!» - зазначив голова Волинської ОДА.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку може з'явитися духовна газета шрифтом Брайля
Наступна новина «Замість мільйонів не отримають нічого»: луцькі підприємці йдуть з рекламного бізнесу
Останні новини
Схожі новини