Хірург Валіхновський служив на престольному святі у Турійську

Хірург Валіхновський служив на престольному святі у Турійську
Ростислав Валіхновський під час богослужіння

Лікар, засновник «Інституту хірургії Валіхновського» диякон Ростислав Валіхновський служив у храмі в Турійську під час престольного свята Преображення Господнього.

Подія відбулася у понеділок, 19 серпня, повідомив на своїй сторінці у Facebook Володимир Красуля

«Торжество!!! Свято Преображення Господнього! Престольний празник в Турійську (містечко). Служать: благочинний прот. Віталій Дуда з духовним чадом дияконом Ростиславом Валіхновським! Слава Богу! Зісвятом Вас!» – ідеться у дописі.

Як відомо, лікар Ростислав Валіхновський раніше проживав на Волині. Його батько Любомир Валіхновський – завідувач хірургічного відділення Турійської ЦРЛ.

У тарвні лікаря Ростислава Валіхновського висвятили у диякони.

Свого часу він закінчив Київську духовну семінарію. Хірург розповідав в інтерв’ю, що багато часу приділяє духовним практикам, молиться під час операцій та запрошує священика сповідати пацієнтів.

 

Проповідь лікаря - хірурга, в миру і диякона Української Православної Церкви, Ростислава Валіхновського! Щиро, змістовно і відверто. Спаси Господі. (Прошу поширення, цих слів чекають мільйони Православних)

Posted by Володимир Красуля on Monday, 19 August 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині створили 12 гектарів нових лісів
Наступна новина Володимир-Волинський показали з висоти
Останні новини
Схожі новини