Хірург з Волині Валіхновський повернув красу жінці з пухлиною на щоці. ВІДЕО

Хірург з Волині Валіхновський повернув красу жінці з пухлиною на щоці. ВІДЕО
Ростислав Валіхновський (джерело: Сніданок з 1+1)

Хірург з Волині Ростислав Валіхновський прооперував жінку з вродженою патологією  – величезною плямою на правій щоці (гемангіомою).

Про це він написав на своїй сторінці в Інстаграмі. 

Його пацієнтка – 41-річна Ксенія  Шевчун із Сумщини. Жінка  в минулому самостійно, за допомогою кислоти, намагалася позбутися пухлини.

«Пацієнтці було проведено : експандерна пластика, видалення пухлини, закриття дефекту за допомогою власної шкіри, ліпосакція передньої черевної стінки, мастопексія», – йдеться у повідомленні.

В результаті - повнe видалення пухлини та повна ліквідація естетичного дефекту.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Це 41-річна Ксения Шевчун із Сумщини. У неї вроджена патологія - гемангіома правої щоки. Оксана в минулому самостійно, за допомогою кислоти, намагалася позбутися пухлини. У Valikhnovski Surgery Institute пацієнтці було проведено : експандерна пластика, видалення пухлини, закриття дефекту за допомогою власної шкіри, ліпосакція передньої черевної стінки, мастопексія. В результаті - повнe видалення пухлини та повна ліквідація естетичного дефекту. #surgery #повернітьменікрасу #valikhnovskisurgeryinstitute #hemangioma #liposuction #medicine #ліпосакція #operation #1plus1 Kyiv, Ukraine 🇺🇦 🏥 Valikhnovski Surgery Institute 📺 1+1, «Поверніть мені красу» 📱@valikhnovski 📈 Діагноз: Гемангіома правої щоки. ⏱ Тривалість операції: 3️⃣ години 1️⃣9️⃣ хвилин. 👤 Відновний період: 7️⃣ днів. 📞 (044) 2000-311 💻 www.valikhnovskimd.com 🎥 Детальніше про історію Оксани у програмі: «Поверніть мені красу» (1+1) https://youtu.be/wULb6h6GcZY

A post shared by Valikhnovski R. MD PhD (@rostyslav_valikhnovski) on

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі учнів, які не мають щеплень від кору, не пускають до школи. ВІДЕО
Наступна новина Екс-посадовицю Волинської ОДА підозрюють у розтраті державного майна
Останні новини
Схожі новини