Хірург з Волині Валіхновський вирізав пухлину, з якою жінка жила 15 років. ФОТО. ВІДЕО

Хірург з Волині Валіхновський  вирізав пухлину, з якою жінка жила 15 років. ФОТО. ВІДЕО
Ростислав Валіхновський (джерело: Сніданок з 1+1)

Хірург з Волині Ростислав Валіхновський прооперував жінку Анну Лапішко, в якої діагностували базаліому кінчика та спинки носа. Протягом 15 років пухлина набула значних розмірів.

«У 2015 році Анна пройшла 15 курсів променевої терапії. І хоч на деякий час пухлина таки призупинила ріст, але згодом знову почала прогресувати», – написав хірург на своїй сторінці в Інстаграмі.

«Ріст пухлини супроводжувався виразкуванням, яке свідчить про можливе вростання у тверді структури, що призводить до руйнування кісткової тканини.
. Команда Valikhnovski Surgery Institute провела успішне видалення пухлини в повному обсязі оперативне втручання та заміщення дефекту місцевими тканинами, повернувши Анні її зовнішність», – йдеться у повідомленні.

Валіхновський зазначає, що найпоширеніше онкозахворювання у світі - базаліома шкіри.
 За інформацією Skin Cancer Foundation щорічно у США з цим діагнозом стикаються 4,3 мільйони пацієнтів. Зустрічається у людей після 50-ти і у 90% випадків вражає шкіру обличчя.
Основною причиною виникнення є часте і тривале перебування під прямими сонячними променями.
.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Найпоширеніше онкозахворювання у світі🌐 - базаліома шкіри.
.
🔘За інформацією Skin Cancer Foundation щорічно у США з цим діагнозом стикаються 4,3 мільйони пацієнтів. Зустрічається у людей після 50-ти і у 90% випадків вражає шкіру обличчя.
.
🔘Основною причиною виникнення є часте і тривале перебування під прямими сонячними променями.
.
☑️Нам всім потрібно звертати увагу на початкові прояви захворювання: на шкірі з’являється новоутворення, яке повільно і безболісно зростає. Іноді воно свербить.
.
❌Нерідко трапляється, що пацієнти приймаючи новоутвір за звичайний прищик, самостійно намагаються його позбутись. Робити цього не слід, при появі на шкірі незрозумілих утворень краще звернутися до фахівця.
.
🔘У Анни Лапішко, яка стала нашою пацієнткою, діагностували базаліому кінчика та спинки носа. Протягом 15 років пухлина набула значних розмірів.
.
🔘У 2015 році Анна пройшла 15 курсів променевої терапії. І хоч на деякий час пухлина таки призупинила ріст, але згодом знову почала прогресувати.
.
🔘Ріст пухлини супроводжувався виразкуванням, яке свідчить про можливе вростання у тверді структури, що призводить до руйнування кісткової тканини.
.
☑️Команда VALIKHNOVSKI SURGERY INSTITUTE 🏥 провела успішне видалення пухлини в повному обсязі оперативне втручання та заміщення дефекту місцевими тканинами, повернувши Анні її зовнішність.
.
☑️Як завжди дякую професійній команді Valikhnovski Surgery Institute 🏥, яка не відступає перед складними викликами. Звертаймось до лікарів вчасно та будьмо здоровими!

A post shared by Valikhnovski R. MD PhD (@rostyslav_valikhnovski) on

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні скасували книгу скарг і пропозицій
Наступна новина Розповіли, якими будуть тести ЗНО для українських вчителів
Останні новини
Схожі новини