Хіти продажу сучасних диванів: на що звертати увагу

Хіти продажу сучасних диванів: на що звертати увагу
Фото ілюстративне

М’які меблі зараз повністю інтегровані в дизайн кімнати. Це може бути стильне доповнення до інтер’єру у вигляді крісел і пуфів, або ж як виріб для щоденного користування у вигляді диванів.

Крім загального стилю, враховуються перевірені користувачами якості, які дозволяють вам комфортно відпочивати вдень і вночі. Щоб знайти ідеальне рішення для будь-якого приміщення, слід акцентувати увагу не тільки на зовнішньому вигляді меблів, а й на виборі висококласних матеріалів, міцності і надійності конструкції, спеціальних механізмах, а також функціональних характеристиках виробів.

Вибираючи м’які меблі на сайті, можна отримати необхідну інформацію:

  • Відповідний варіант за розміром

Для початку потрібно визначитися з положенням дивана в кімнаті. Якщо площа маленька, пріоритет слід надавати модульній конструкції. Довжина залежить від кількості необхідних місць. Зверніть увагу: якщо ви виберете диван-трансформер, він займає більше місця при розкладанні.

  • Наповнювач і каркас

При використанні виробу для сну варто надавати перевагу пружинним блокам або пінополіуритану. Ці наповнювачі надійно підтримують спину, мають ортопедичний ефект, і довгий час не деформуються.

  • Вибір тканини

Від якості тканини залежить не тільки зовнішній вигляд, але і довговічність експлуатації. Виробники все більше удосконалюють різноманітний екстер’єр моделей. Представлені десятки ексклюзивних і елегантних матеріалів, що складаються з натуральних і синтетичних волокон, в широкому діапазоні кольорової палітри.

  • Комфорт

Форма спинки, підлокітників, висота посадкового місця, варіанти оформлення подушками додають комфорту при використанні м’яких меблів:

  • Прямі дивани - неповторна класика, відрізняються універсальністю використання.
  • На користь кутових диванів можна сказати, що вони дають комфорт і простір.
  • Г-подібна конструкція дозволяє розміститися 3-4 користувачам одночасно і з комфортом. 
  • П-подібна конструкція дозволяє сидіти одночасно 9 персонам, що підходить, для просторих кімнат в пентхаусі.

Для більшого комфорту використовуються широкі підлокітники, подушки для спини і збільшені спинки.

  • Дизайн

Обираючи кольори чи форму, керуйтеся загальним стилем, характеристиками кімнати і її розташуванням. Наприклад, для невеликої вітальні в класичному стилі виберіть прямий диван світлого кольору або однотонний варіант тканини з дрібним малюнком. У більш просторій кімнаті можна урізноманітнити кольори і вибрати диван геометричного виду.
Каталог стильних диванів у м. Київ представлений у цьому розділі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Легендарні підземелля: у Луцьку під монастирем знайшли нові ходи
Наступна новина Фільм «Пофарбоване пташеня», який знімали на Волині, вийде в прокат 10 грудня
Останні новини
Схожі новини