Хлопчик, якого збили разом з братом та батьком, досі у комі. ОНОВЛЕНО

Хлопчик, якого збили разом з братом та батьком, досі у комі. ОНОВЛЕНО

Стан здоров'я 9-річного хлопчика, якого з братом та батьком 6 червня збив 29-річний водій авто на вулиці Ковельській, стабільно важкий. З минулого тижня основні життєві показники не змінилися – дитина досі перебуває в комі у лікарні. ОНОВЛЕНО: О 13 годині, 18 червня, хлопчик помер. 

Про це Суспільному розповів заступник генерального директора КП "Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання" з хірургічної роботи Ігор Дородних.

"Критична ситуація. На жаль", – зазначив медик.

Зі слів Ігоря Дородних, стан здоров'я хлопчика за період, доки він перебуває в медичному закладі, не покращувався, а "змінювався в гіршу сторону".

Іншу дитину, 5-річного хлопчика, спершу медики перевели в нейрохірургію, а минулого тижня виписали з лікарні, додав Ігор Дородних. Нагадаємо, ДТП трапилася 6 червня на пішохідному переході на вулиці Ковельській. Батько переходив дорогу із дітьми, коли їх на швидкості збив 29-річний водій легковика. 8 червня суд йому обрав міру запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі медики привітали колег запальним танцем. Відео
Наступна новина «Фестиваль з найменшим наметовим містечком». Спогади Сергія Мартинюка про перший «Бандерштат»
Останні новини
Схожі новини