«Хочеться жити». Волинянка, яка роками бореться з раком, благає про допомогу

«Хочеться жити». Волинянка, яка роками бореться з раком, благає про допомогу

Мешканка Нововолинська Тетяна Куценко, яка хворіє на 4-ту стадію раку молочної залози вже три роки, вкотре звертається до небайдужих людей із проханням допомогти їй придбати дорогі ліки, завдяки яким вона живе. Вперше про свій діагноз жінка дізналася у 2013 році, у 2018 їй повідомили лікарі, що жити лишилося 4 місяці, але жінка бореться й дотепер.

Про це волинянка розповіла у фейсбуці.

«Будь-яка сума важлива у боротьбі за життя! Адже жити хочеться в будь якому віці.Зараз мені тільки 37 ,вже 8 років я в діагнозі рак молочної залози,три останні на 4 стадії .Хтось напише так не може бути ,а я відповім може і я цьому живий приклад і в мене є всі докази ,біопсії ,КТ ,упаковки від прийнятих ліків,але нажаль державі це нецікаво...Тому живу від курсу до курсу у пошуках людей ,які підтримають», – розповідає Тетяна.

Попри песимістичні прогнози лікарів, вдалося зупинити прогресування хвороби і навіть домогтися значного успіху у лікування завдяки препарату «Ібранс», який вартує 35 тисяч гривень. Приймати його потрібно щомісяця. 

Для допомоги: Приватбанк 5168757408871814 Куценко Тетяна

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «ПриватБанк» на 5 годин зупинить транзакції, роботу банкоматів і терміналів
Наступна новина У Луцьку на День міста перекриють центральні вулиці
Останні новини
Схожі новини