Волинянка, яка роками бореться з раком, благає про допомогу

Волинянка, яка роками бореться з раком, благає про допомогу
Фото ілюстративне

Мешканка Нововолинська Тетяна Куценко, яка хворіє на 4-ту стадію раку молочної залози вже вкотре звертається до небайдужих людей із проханням допомогти їй придбати дорогі ліки, завдяки яким вона живе. Вперше про свій діагноз жінка дізналася у 2013 році, у 2018 їй повідомили лікарі, що жити лишилося 4 місяці, але жінка бореться й дотепер.

Про це волинянка розповіла у фейсбуці

«Останні три роки мого лікування 42 курсів вже я на таргеті "Ібранс" ,який мені допомагає але є дуже дорогим навіть по знижці 40000грн -ця ситуація виявилась для мене і моєї сім’ї справжнім випробуванням. Перед Новим роком 2022 я пройшла контрольне обстеження, по результатам якого,моє лікування препаратом" Ібранс" дає чудовий результат 42 курс вже ,а це означає, що я маю дуже великі шанси жити і бачити як ростуть мої дві доньки. І можливо, якби в Україні було обов'язковим медичне страхування і гідне життя ,то я б не писала ці статті і не просила б допомоги,але маємо те ,що маємо наразі. Я вірю що є люди, через яких Бог мене любить і дає мені надію на майбутнє життя з моєю сім'єю!!!», – пише жінка.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк 5168757408871814 Куценко Тетяна

Читати також:На Волині 2-річній дівчинці терміново збирають гроші. Треба 3 млн гривень


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де краще робити ставки
Наступна новина На Волині вантажівка врізалася у припаркований тягач
Останні новини
Схожі новини