Хороша музика, конкурси та пиво: лучан запрошують на вечірки до броварні

Хороша музика, конкурси та пиво: лучан запрошують на вечірки до броварні

Лучани вже звикли, що у броварні «Карабас Барбас» можна весело провести час та потанцювати. До того ж, улітку вирішили зробити бонус для дівчат, адже вхід на вечірки для них вільний.

Броварня «Карабас Барабас» запрошує відпочити з друзями та потанцювати під запальні хіти, адже до кінця літа залишилося зовсім мало, тому треба встигнути провести незабутні ночі. Вечірки відбудуться у п’ятницю та суботу.

У п‘ятницю, 9 серня для гостей гратиме - Andy Kotovsky t, а у суботу, 10 серпня - Shmell. В програмі хороша музика та цікаві конкурси. Тому варто зібрати друзів та прийти на літні танці. Звісно, пивовари зварили справжнє, живе та душевне пиво. Наразі можна скуштувати шість видів пінного.

Окрім того, у закладі завжди свіже ексклюзивне пиво та смачні страви. Початок вечірок о 23:00. Столики можна забронювати за номером: 066 600 400 2.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Звірові проголосували за приєднання до Липинської громади
Наступна новина Лучанка затанцювала на даху «Супернової». Фотограф це зняв
Останні новини
Схожі новини