Лучанка затанцювала на даху «Супернової». Фотограф це зняв

Лучанка затанцювала на даху «Супернової». Фотограф це зняв

У Луцьку танцюристка Валерія Колісник влаштувала незвичайну фотосесію на території ЖК «Супернова».

Знімкував її фотограф Павло Березюк, який і був ініціатором та автором ідеї, пише «Район. Луцьк».

«На цей проект мене надихнуло відео, де на даху «Супернови» студенти Волинського коледжу культури і мистецтв імені Стравінського зіграли увертюру до опери «Кармен» Жоржа Бізе. Давно співпрацюю з будівельною компанією «Інвестор» і вони без вагань пішли нам з Валерією на зустріч», — розповів фотограф.

Валерія пригадує, що фотографуватися поїхали 20 липня із самого ранку.

«Включитися в роботу спочатку було складно: холодний вітер, холодне нерозігріте тіло, а так категорично робити не можна, купа реквізиту. Спробували, вийшло, сподобалось і тут понеслась. Нам було доволі легко порозумітися, я відповідала за рухи і креатив, а Павло вчив мене, як можна поводитись в кадрі, а як ні. Висоти я не боюся, якраз навпаки, обожнюю відчуття легкості і польоту…» — каже Валерія.

Також під час фотосесії використали жовту стрічку, яка пасувала до «інвесторівського» стилю.

«Найбільше мені сподобалося працювати зі стрічкою, хоч і було дуже вітряно, але кадри вийшли гарні. Будинки «Супернової» пасували до цього ідеально. Та й взагалі, там дуже круто. Локація для фото неймовірна, підозрюю, що і жити там також так гарно, як і фотографуватися. Неймовірні краєвиди і стильний фасад доповнювали знімки, не доводилося ходити і шукати щось особливе», — ділиться емоціями Валерія.

З нею погоджується і Павло. «Не здивуюся, якщо з часом дах «Супернової» стане одним з найпопулярніших місць для фотосесій в Луцьку», — додав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хороша музика, конкурси та пиво: лучан запрошують на вечірки до броварні
Наступна новина Волинський умілець із причепа зробив... карету
Останні новини
Схожі новини