Хто буде керувати прокуратурою Волині замість Швидкого

Хто буде керувати прокуратурою Волині замість Швидкого

Прокурора Волинської області Віктора Швидкого звільнили. До призначення нового керівникайого обов’язки виконуватиме перший заступник Ігор Цюприк.

Довідково. Цюприк Ігор Володимирович народився 18 вересня 1975 року на Рівненщині. У 1996 році закінчив Університет внутрішніх справ, у 1998 році - Національну академію внутрішніх справ України, кандидат юридичних наук. Із 1992 по 2015 рік проходив службу в органах Міністерства внутрішніх справ України. Із 2003 року обіймав посади в центральному апараті МВС, у тому числі – із квітня 2014 по листопад 2015 року – посаду заступника начальника Головного слідчого управління МВС. В органах прокуратури – із червня 2016 року. До призначення на посаду першого заступника прокурора Волинської області обіймав посаду заступника прокурора Луганської області.

Глава Генеральної прокуратури Руслан Рябошапка 6 вересня підписав накази про звільнення з посад прокурорів восьми областей, інформує пресслужба прокуратури України. Серед них – очільник прокуратури Волинської області Віктор Швидкий, пишуть Волинські новини.

З посад звільнили прокурорів Волинської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Рівненської, Сумської та Тернопільської областей.

Раніше, Генеральний прокурор звільнив прокурорів у чотирьох регіонах: у Вінницькій, Житомирській, Одеській та Черкаській областях.

Віктора Швидкого призначили 21 серпня 2018 року. Раніше Швидкий з 12 серпня 2016 року обіймав посаду першого заступника прокурора Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відмінникам – 1 000, переможцям олімпіади – до 15 000. В селі під Луцьком будуть платити школярам
Наступна новина Митрополит Олександр Драбинко спустився в шахту на Волині
Останні новини
Схожі новини