Волиняни у столиці: прокурор Василь Смітюх «засвітився» на Infiniti, та ще й з пивом у руках

Волиняни у столиці: прокурор Василь Смітюх «засвітився» на Infiniti, та ще й з пивом у руках

Нещодавно на території спортивного комплексу Національної академії прокуратури України відбулись фінальні змагання з міні-футболу серед працівників прокуратур різних областей України на “Кубок Генерального прокурора України”. Журналісти зафіксували, як прокурори приїжджали на футбол на автомобілях друзів і найближчих родичів – бабусь, тещ і дружин. Серед них і Василь Смітюх – брат екс-нардепа з Волині, регіонала Григорія Смітюха.

Про це пише видання вКурсі з посиланям на Bihus.info.   

«Начальник відділу прокуратури міста Києва Василь Смітюх приїхав на футбол на INFINITI M35. Авто відсутнє в декларації, а його власник – брат прокурора, екс-нардеп від “Партії регіонів” Григорій Смітюх. Під час змагань журналісти зафіксували, як прокурор вживав пиво. Після чого вже у нетверезому стані сів за кермо»,  – йдеться у матеріалі журналістів, які зафіксували службові і незадекларовані авто ще низки прокурорів з різних куточків України.

Василь Смітюх – начальник відділу представництва в адміністративному судочинстві управління представництва захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури міста Києва.

Свою прокурорську кар’єру він розпочав ще у 1994 році. Найдовше Василь Євдокимович працював на посаді прокурора Святошинського району міста Києва, де потрапив відразу у декілька гучних скандалів.

Як пише видання Антикор, Василь Смітюх є братом колишнього народного депутата від Партії регіонів Григорія Смітюха з Волині. Григорій Євдокимович починав обиратися до українського парламенту від цієї політичної сили ще з 2006 року. Під час президентства Віктора Януковича він підтримав скандальні «закони 16 січня». А в часи Революції Гідності Григорій Смітюх публічно на сцені т. зв. «Антимайдану» попросив у  російського президента Путіна «допомоги». Загалом, за персоною Григорія Смітюха цілий шлейф історій про корупцію, незадекларовані статки і майно, а також неособисте голосування в парламенті. 

У декларації Василя Смітюха – 2 приватні будинки, 4 земельні ділянки та квартира у столиці, зареєстровані на нього, дружину і їхніх четверо дітей. З транспорту – лише ЗАЗ 1992 року і Toyota HIGHLANDER, який придбала дружина за 369 тисяч гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Невролог з Волині довела всьому світу, що позитивні емоції сповільнюють розвиток розсіяного склерозу
Наступна новина Як правильно спати вдень
Останні новини
Схожі новини