Півмільйона зарплатні та заощадження: що задекларував прокурор Волині Максим Киричук

Півмільйона зарплатні та заощадження: що задекларував прокурор Волині Максим Киричук

Головний прокурор Волині Максим Киричук ще до призначення мав власну нерухомість, та певні заощадження. Тим не менше у 2017 році  він задекларував зарплату у півмільйона гривень в рік.

Отож, з огляду на членів сім’ї, вказаних у декларації, шлюб Максима Киричука дав тріщину – з дружиною Вікторією, вони вочевидь розлучились. Тим не менше, на утриманні Максима Киричука перебуває двоє неповнолітніх дітей – донька Дана і син Роман.

З нерухомості, прокурор Волині цього року декларує квартиру у Львові, яка належить наполовину йому, та матері прокурора – Олександрі Киричук. Ця квартира, площею 70 м.кв. була придбана його батьками ще у 1997 році. Також Максим Киричук має власну квартиру загальною площею 42 м.кв. Її прокурор придбав у Львові в 2015 році за 697 тисяч гривень. Декларує очільник Волинської прокуратури і ще один об’єкт нерухомості – квартиру на 50 м.кв. у Луцьку. Однак це житло він орендує у Олександра Бабиря.

Щодо транспортних засобів, то власним автомобілем Максим Киричук так і не обжився. Донині він їздить на позашляховику Honda CR-V 2007, який належить його колишній дружині Вікторії Киричук. Слід відмітити, що авто було придбано у 2015 році за 140 тисяч гривень, в той час, як на вторинному ринку можна придбати його щонайменше за 12 тисяч доларів США.

А от доходи Максима Киричука у порівнянні з 2016-м роком дещо зросли. Так, у 2017 році зарплата прокурора Волині склала 556 215 гривень, і всередньому становила 46 тисяч гривень щомісяця. В той час, як у 2016 році працюючи у Генеральній прокуратурі та отримавши посаду головного прокурора Волині – Максим Киричук заробив лише 304 тисячі гривень.

Щодо заощаджень, то головний прокурор зберігає в готівці 8 000 доларів США, ще 109 тисяч гривень – на рахунку у ПАТ «Райфайзен банку Аваль» і 48 тисяч гривень – на рахунку у ВАТ «Ощадбанк».

Більше жодних цінних паперів, подарунків чи транспортних засобів головний прокурор Волині не задекларував.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутати підтримали ініціативи Ірини Вахович щодо першочергових завдань в галузі освіти
Наступна новина На трасі Дубно-Рівне утворився величезний затор. ФОТО
Останні новини
Схожі новини