Хто прийшов на відкриття Passage Interdit. ФОТОРЕПОРТАЖ

Хто прийшов на відкриття Passage Interdit. ФОТОРЕПОРТАЖ

Перший у Луцьку культурний центр Passage Interdit, що поєднує в собі коворкінг, івент-хол та картинну галерею, офіційно відкрили. Урочиста подія відбулася ввечері 31 травня.

На запрошення команди культурного центру прийшло чимало відвідувачів. Тому, хто завітав в Passage Interdit вперше, проводили екскурсії. Враження – неймовірні. Усіх вразив добротний стильний інтер’єр та технічні можливості центру.

Гостей частували смачними наїдками, а зі сцени публіку розважало тріо Panivalkova.

Крім того, серед запрошених провели благодійний аукціон – з-під молотка продали 4 картини, намальовані того ж дня вранці разом із дітками, які проходять реабілітацію в санаторії «Дачний». Найдорожче спільно створений малюнок вдалося продати за 22 тисячі гривень, а загальна сума, виручена на аукціоні, складає близько тисячі євро.

Чи сподобався запрошеним Passage Interdit, розпитував «Перший».

Стас Ольшевський з дівчиною

«Дуже цікаве місце, хочеться роздивитися кожен куточок та оцінити функціонал цього закладу. Думаю, що Passage Interdit стане привабливим не лише для лучан, волинян, а й для іноземців. Тут є де розвернутися і хороші технічні можливості.

Я бував в багатьох містах України та Польші і бачу, що Луцьк трохи відстає від, наприклад, Льовова, Любліна в плані наявності подібних центрів. Я вітаю такі локації і вважаю, що це однозначно сприятиме розвитку ділового туризму», - завідувач сектору туризму департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Стас Ольшевський.

Роман Романюк з дружиною Богданою

«Тут приємно, позитивно, яскраво і кольорово. Особливо вразив коворкінг – дизайн оригінальний. Верхня робоча зона з гамаком взагалі мені нагадала центр керування польотами… Якби мав можливість, то обов'язково б приходив сюди і працювати, і відпочивати. Passage Interdit – заклад для сміливих та сучасних людей, які не мають «кордонів», легко йдуть по життю», - поділився враженнями директор обласного центру зайнятості Роман Романюк.

«Креативненько. Для Луцька – це щось нове. Мені дуже сподобалася виставка картин Марти Пітчук. Помітила, що у мотанок, зображених на картинах, чорні нігті. Художниця каже, що було б банально і просто малювати в українському стилі, а чорні нігті – символічний елемент», - додала дружина Романа Романюка Богдана.

Андрій Разумовський (по центру)

«Я радію, що у Луцьку відкриваються такі місця. Мені сподобався дизайн – він крутий! Одразу видно, що працював дизайнер-професіонал. Нам давно не вистачало івент-холу, як зрештою і коворкінга, в яких, думаю, велике майбутнє», - розповів після екскурсії культурним центром Passage Interdit директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.

«Простір Passage Interdit добре продуманий. Щоправда культури працювати у подібних центрах у нас поки немає, але поява такого центру є поштовхом до їх розвитку. Мені сподобався івент-хол. Він - мобільний, складається як конструктор.

Коворкінг – нейтральна територія, на якій можуть зустрітися представники різних сфер. Популярний він переважно серед стартаперів, які розвиваються і переходять уже у власні офіси», - наголосив власник компанії Ideil Вадим Махомед.

Читайте також: Стильно та комфортно: у Луцьку запрацював коворкінг Passage Interdit. ФОТО

Олександр Пирожик з компанією

«Завжди підтримую культуру, а тому коли дізнався, що у нашому місці відкривається перший культурний центр, не вагаючись, прийшов на його відкриття. Я не розчарований, а приємно вражений.

Passage Interdit має великий простір, багато потенційних можливостей, файно облаштований коворкінг-центр, де можуть неформально, невимушено спілкуватися вільні люди», - поділився думками перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик.


Нагадаємо, що коворкінг Passage Interdit працюватиме щодня з 9 до 21 години. 

Адреса: м. Луцьк, вул. Набережна, 42, тел. 095 55 99 797

Instagram: instagram.com/passageinterditlutsk

Facebook: facebook.com/passageinterditlutsk

Текст: Ірина КОСТЮК (Перший)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому «політесі» - «Країна щасливих дітей». ФОТО
Наступна новина У місті на Волині влаштували фестиваль кольорів. ФОТО
Останні новини
Схожі новини