Стильно та комфортно: у Луцьку запрацював коворкінг Passage Interdit. ФОТО

Стильно та комфортно: у Луцьку запрацював коворкінг Passage Interdit. ФОТО

У Луцьку на Набережній в тестовому режимі запрацював коворкінг Passage Interdit. Ця незвична для міста локація поєднала у собі стиль, яскравий дизайн, комфорт, а головне – у Луцьку нарешті з’явився величезний івент-хол.

Саме івент-холом і зустрічає своїх відвідувачів Passage Interdit. У ньому можна проводити найрізноманітніші заходи – від прес-конференцій до весіль та фуршетів, адже розрахований він на 120-150 осіб.

Ласкаво просимо до Passage Interdit 

«Наш івент-хол - є унікальним для Луцька. Особливий тим, що він наче конструктор, - усе наповнення можна підлаштувати під кожну подію та під потреби кожної людини чи групи», - зауважують адміністратори коворкінгу Passage Interdit.

«Коворкінг - місце для роботи, яку можна вдало поєднати з відпочинком та навчанням. Адже тут ви можете зустріти людей не лише зі своєї сфери зайнятості, а й познайомитись з кимось цікавим. Найчастіше відвідувачами коворкінгу є фрілансери, копірайтери, айтішники, яким потрібне тихе робоче місце, де можна зосередитись. Усе це ми їм надаємо – комфорт, швидкісний інтернет, до якого можна підключитися через wi-fi, а в разі потреби – є і провідниковий», - розповіла адміністратор Мар’яна.

Лаундж-зона
Робочі місця
Оригінальні робочі місця для тих, хто хоче усамітнитись

Робочих зон у коворкінгу Passage Interdit є декілька – традиційні робочі столи, оригінальні відокремлені місця та лаундж-зона, де можна і працювати, і релаксувати. Загалом одночасно робочі зони можуть вміщати 64 людини.

Особисті речі користувачі коворкінгу можуть залишати у спеціальних ящичках та шафах.

Крім того, у коворкінгу є скайп-кімната та мітинг-зала.

Окрім зручного робочого місця, в Passage Interdit можна і відпочити – пограти в приставку або ж полежати на оригінальному безпечному гамаку, який звисає прямісінько над лаундж-зоною коворкінг-центру.

Місце для перекусу – теж є. Відвідувачі коворкінгу можуть безкоштовно пригощатися чаєм, кавою та печивом, можуть брати їжу з дому, розігрівати її у мікрохвильовці або скористатися послугами міні-кафе, яке розташоване на першому поверсі Passage Interdit, поруч з івент-холом.

Коворкінг Passage Interdit вирізняється від звичних офісів наявністю душової.

«Душ потрібен однозначно. Змоделюємо ситуацію, коли людина приїхала на прес-конференцію, тривалий час була в дорозі і щоб почувати себе комфортно, їй треба помитися. Тому ми надаємо елементарні речі – рушник, гель для душу, мило», - розповіла Мар’яна.

ГРАФІК РОБОТИ ТА ЦІНИ

Коворкінг Passage Interdit працюватиме з 9-ої до 21-ої години.

Перша година у Passage Interdit вартує 50 гривень, кожна наступна – 30 гривень. Якщо орендувати робоче місце протягом цілого дня, то доведеться заплатити – 150 гривень.

Для тих, хто бажає працювати у коворкінгу тривалий час – тиждень, місяць, діє спеціальна пакетна система оплати.

Базовий пакет: 400 грн за тиждень, 1500 грн – за місяць.

В цей пакет входить: можливість обирати робоче місце серед тих, які є вільними. За додаткову плату можна користуватися ящиком для зберігання речей та користуватися душем.

Класичний пакет: 700 грн за тиждень, 1900 грн – на місяць.

Дає можливість обрати робоче місце, яке адміністратор закріплює за цієї людиною на увесь оплачений період. Крім того, надається право безкоштовного користування ящиком для зберігання особистих речей, за шафу доведеться платити.

Преміум-пакет: 1000 грн за тиждень, 3500 грн – за місяць.

«Ми цікавилися вартістю оренди офісних приміщень в тому числі в центрі Луцька. Можу сказати, що за 3500 гривень пропонуються не дуже комфортні варіанти, без якісного ремонту», - розповідає адміністратор.

Саме власники преміум-пакета можуть безкоштовно користуватися усіма послугами коворкінгу Passage Interdit.

Також їм надається можливість безкоштовно відвідувати кіноперегляди, які будуть відбуватися в івент-холі, а ще вони зможуть безкоштовно проводити семінари, лекції в коворкінг-центрі та отримають 10% знижки на оренду івент-холу.


ЯК ЗНАЙТИ КОВОРКІНГ ТА EVENT HALL?

м. Луцьк, вул. Набережна, 42

095 55 99 797

Instagram: instagram.com/passageinterditlutsk

Facebook: facebook.com/passageinterditlutsk


Текст: Ірина КОСТЮК (Перший)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі працівники холдингу «Хлібні Інвестиції» змагалися за першість на «драконах». ФОТО
Наступна новина «Постійно застрягаємо, ще й самі визволяємо», - у Луцьку скаржаться на «Волиньліфт»
Останні новини
Схожі новини