Хто вона: найкрасивіша українка діаспори

Хто вона: найкрасивіша українка діаспори

Цього року участь в конкурсі краси Мiss Ukrainian Canada-2018 взяли понад 100 конкурсанток з усієї Канади. Уродженка з міста Дрогобич Львівської області, Юлія Щербан стала володаркою розкішної корони з тризубом - повідомляє інформаційний ресурс Козакоріум.

Про це йдеться на офіційній Facebook-сторінці конкурсу. 

«Юлія Щербан, яка представляла провінцію Альберта, була коронована Miss Ukraine Canada 2018 під час великого фіналу в неділю, 15 липня 2018 року, в Торонто», - йдеться у повідомленні.

Переможниця, народилась в Дрогобичі, а приїхала до Канади у 6-річному віці. З дитинства професійно займається фігурним катанням. Серед її спортивних досягнень – престижна нагорода від Фундації фігурного катання Альберти Quadruple Gold Achievement Award 2017.

Міла Рок (Онтаріо) виграла другий головний титул - Міс Українське Торонто 2018 року разом із титулом Міс Глядацьких симпаній 2018 року. Софія Калина (Онтаріо) стала 1-ю Віце-міс, чернівчанка Галина Буз (Онтаріо) - 2-гою Віце-міс, а Наталія Яцина, яка представляла провінцію Саскачеван, стала 3-ою Віце-міс.

До слова, Мiss Ukrainian Canada – традиційний щорічний конкурс, який проводять серед представниць української діаспори. Цьогоріч з більше ніж 100 конкурсанток з усієї Канади організаційний комітет обрав всього 15 фіналісток. На кастингу дивились таланти, цікавились знаннями про культурну спадщину.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Донбасі загинув військовий з Волині
Наступна новина Для собаки, яку колишні хазяї морили голодом, шукають нову родину. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини