«Хворих може стати ще більше». Волинь лишається в червоній зоні

«Хворих може стати ще більше». Волинь лишається в червоній зоні
Фото ілюстративне

На Волині перевищено три з шести показників, через які області потрапляють в червону карантинну зону. При цьому медики прогнозують збільшення кількості хворих найближчим часом.

Про це стало відомо у п’ятницю, 12 листопада, під час брифінгу в обласній державній адміністрації.

Нагадаємо, Волинь у червоній зоні з 8 листопада. Відвідувати ресторани, торгові центри, спортзали та інші розважальні заклади тут можуть власники сертифікатів про вакцинацію або тестів на коронавірус, не старіших 72 годин.

Заступниця генерального директора Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб Лариса Дудковська повідомила, що рівень госпіталізації в області лишається на рівні 88-93 на 100 тисяч населення при допустимому 60 на 100 тисяч.

«В попередні дні було навіть 105 на 100 тисяч. Потрохи цей показник стабілізується», - сказала посадовиця.

Завантаженість ліжок з киснем становить 66-67% при нормі 65%. Кількість нових виявлених випадків – 767 на 100 тисяч при нормі 75.

«9 областей мають ще вищі показники. На жаль, це говорить про те, що захворюваність ще може зростати і в нас. Так званого плато не досягнуто. Найближчий тиждень ще буде ріст захворюваності», - пояснила Лариса Дудковська.

Нагадаємо, за 11 днів листопада від ковіду померло 180 волинян.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За 11 днів від ковіду померло 180 волинян
Наступна новина 845 волинських педагогів досі відсторонені від роботи
Останні новини
Схожі новини