Ідеальна сукня: особливості вибору

Ідеальна сукня: особливості вибору
Фото ілюстративне

Незважаючи на те, що з часом жінки придбали в свій гардероб багато чоловічого одягу (брюки, костюми, джинси і шорти), ніщо так не підкреслює їх жіночність, як сукня.

Мода змінюється зі швидкістю світла, проте сукні з ужитку модниць так і не виходять. Але купити плаття насправді не так то і легко. Адже потрібно знати багато секретів, які допоможуть зробити ідеальну покупку. До речі, це стосується не лише плаття, але і спідниці. Зробити правильний вибір — це значить підкреслити переваги фігури та вдало замаскувати недоліки.

Особливості підбору фасону

Щоб підібрати вдалий фасон сукні, необхідно враховувати певні особливості жіночої фігури.

● Найбільш жіночній фігурі «груша» або «пісочний годинник» підходять майже всі фасони суконь, але прагніть завжди підкреслити тонку талію. Це можуть
бути приталені силуети або сукні з декором на талії, наприклад, з ремінцем або поясом.
● Фігурі «трикутник» підійдуть сукні з об’ємним ліфом і широкими рукавами. Якщо стегна досить широкі, потрібно намагатися вибирати низ сукні без
декору, темного кольору, щоб не концентрувати на них увагу.
● Для «перевернутого трикутника» навпаки, потрібно обирати яскравий низ, щоб привернути увагу до струнких ніг, а верх необхідно візуально зменшити. Не
потрібно одягати пишні рукави, краще надати перевагу моделі з асиметричним верхом.
● Якщо фігура «прямокутна» — то пасуватимуть сукні вільного крою з поясом, також будуть добре виглядати сукні-футляри та інші приталені моделі суконь.
● Якщо фігура нагадує яблуко, то краще віддати перевагу прямим моделям або сукням «кльош», де немає акценту на животі. Підійдуть також моделі із
завищеною або заниженою талією.

Колір: що потрібно пам’ятати?

При виборі сукні важливу роль грає її колір. Адже правильно підібраний колір здатний зробити жінку стрункішою та молодшою, і навпаки, невдало підібраний колір може «накинути» кілька років, зробити втомленою, а шкіру – блідою. Також при виборі кольору варто звертати увагу на свій цвітотип зовнішності.

Стиль: на що звернути увагу

Щоб сукня чудово пасувала, а головне – жінка відчувала в ній себе комфортно, потрібно обирати сукню згідно зі стилем та ритмом життя. Якщо людина живе в ритмі гучного мегаполісу та надає перевагу функціональному одягу, то краще за все підійде стиль casual, а якщо в характері переважають ранимість, а увага звертається завжди на все жіночне та тендітне, тоді романтичний стиль буде ідеальним. Стиль залежить від ваших уподобань і способу життя. Виберіть свій, і тоді ви з легкістю знайдете сукню вашої мрії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Два найбільші ісламські свята стануть державними в Україні, – Зеленський
Наступна новина Назвали найкращу пісню Євробачення за всі часи
Останні новини
Схожі новини