Два найбільші ісламські свята стануть державними в Україні, – Зеленський

Два найбільші ісламські свята стануть державними в Україні, – Зеленський
Фото ілюстративне

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв найближчими днями підписати указ, згідно з яким Курбан-Байрам та Ураза-Байрам отримають статус державних релігійних свят.

Про це він повідомив під час зустрічі з представниками кримськотатарського народу 18 травня, повідомляє пресслужба глави держави.

У День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу заявив, що два найбільших ісламські свята стануть державними в Україні. 

Президент наголосив, що представники кримськотатарського народу мають бути представлені на вищому дипломатичному рівні. Тому Зеленський погодив кандидатуру Еміне Джапарової на посаду першого заступника міністра закордонних справ.

З метою вирішення проблемних питань кримськотатарського народу Володимир Зеленський ініціював створення робочої групи в Офісі Президента, у складі якої будуть кримські татари.

Читати також: Епіфаній просить владу послабити карантин у церквах

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький Центральний ринок повноцінно запрацює з 19 травня
Наступна новина Ідеальна сукня: особливості вибору
Останні новини
Схожі новини