Ідеальний відпочинок у тропічному раю

Ідеальний відпочинок у тропічному раю

Мальдівські острови у багатьох асоціюються з певною рекламою - пасторальними картинками тропіків, ніжно-блакитним небом, блакитними водами океану. М'який клімат, величезні зелені пальми, казкові корали, строкаті рибки біля берегів островів, а також відсутність суєти і шуму створює умови для максимально комфортного відпочинку.
 

Головна перевага цієї курортної зони в тому, що Мальдіви складаються з багатьох маленьких островів, на яких є фешенебельні готелі. Тому шум від натовпів туристів не буде вам докучати - місця вистачить усім. До речі, на Мальдівах є не тільки фешенебельні 5-зіркові апартаменти, а й більш скромні 3-зіркові готелі.

Мальдівські острови складаються з 1190 атолів, покритих унікальною рослинністю, з блакитними лагунами, чистими пляжами. Тут є все, що потрібно для максимально розслабленого відпочинку - сонце, тепле море, ідеальна природа, тиша, багатий підводний світ. Підібрати ідеальні для вас тури на Мальдівскі о-ви у Сільпо Вояж дуже легко.

Столиця островів - Мале, займає майже весь однойменний острів. Якщо у вас достатньо часу в запасі, можете затриматися в Малє, купити сувеніри, відвідати ісламські святині.

Мальдіви чудово підходять для мандрівників, які бажають спробувати себе в ролі Робінзона Крузо. Більше половини островів тут - нежилі, покриті кокосовими пальмами, унікальними тропічними рослинами. Тут вдосталь можна насолодитися спокоєм, тишею, тихими блакитними морськими водами. На незаселених островах немає місця міській метушні.

Різні готелі на Мальдівах пропонують власні «фішки» - окремі бунгало з особистим басейном і піщаним пляжем, персональний човен, на якому можна відправитися на будь-який острів.

Найвідоміші курорти Мальдівських островів

Північний Мале - найголовніший атол архіпелагу Мальдівського, в його складі 50 островів, 27 з яких є курортами. До ваших послуг готелі різного рейтингу, починаючи від 3 зірок, школи дайвінгу, СПА-центри, маса водних розваг.

Південний Мале об'єднує 30 островів різного розміру, 17 серед яких - курорти класу люкс. Саме тут знаходиться популярний серед серфінгістів Kandooma Resort. Крім серфінгу, тут можна зайнятися снорклінгом, риболовлею, зануренням з аквалангом.

Ідеальні умови для тихого відпочинку створені на острові Баа - він розташований на території біосферного заповідника ЮНЕСКО. Водні глибини Баа приховують красиві коралові рифи, також тут можна помилуватися іграми дельфінів, морських черепах, побачити китових акул.

Атолл Даалу приваблює не тільки красою природи і блакитними водами, але й історичними пам'ятками. Тут можна побачити руїни буддійських храмів, старовинну мечеть, археологічні розкопки стародавніх споруд. Біля острова Велавару колись мешкали гігантські черепахи - хатини аборигенів мають характерні черепашачі форми.

Купити відповідний тур на Мальдіви допоможуть в агентстві Сільпо Voyage - ви завжди можете залишити заявку на підбор туру. Співробітники допоможуть при бронюванні авіаквитків і номерів готелів в будь-який з курортів Мальдівських островів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коли у луцьких маршрутках можна буде розраховуватись карткою
Наступна новина Форум ріелторів Волині: нові технології та агенції, які працюють згідно з Кодексом етики ріелтора
Останні новини
Схожі новини