Ідея для сніданку: сирники від Аніти Луценко

Ідея для сніданку: сирники від Аніти Луценко

Відома українська фітнес-тренер Аніта Луценко поділилася рецептом смачних, а головне корисних сирників, які чудово підійдуть для сніданку.

Про це Аніта написала на своїй сторінці в Іnstagram.

 

Рецепт приготування сирників від Аніти Луценко:

1. Візьміть дві пачки сиру 5% (по 200 г), додайте 1 яйце та 2 ст. ложки звичайного борошна. Перемішайте все виделкою.

2. До смаку додайте чайну ложку цукру або половину банана, або натерти яблуко, або родзинки.

Можна і нічого не додавати, якщо потім плануєте їсти сирники з варенням.

3. Сформуйте ложкою порції, трохи обваліть у борошні. Смажте на сковорідці на малій кількості олії і на середньому вогні.

За словами Аніти, вона готує такі сирники 1-2 рази в тиждень, а в інші дні – вівсянку. До слова, читайте, як приготувати вівсянку за рецептом Луценко.

 

Моя бабушка попросила рецепт моих сырников - я считаю это круче чем «Оскар» 😂😂 короче мои быстрые и самые вкусные сырники😁🙌🏻 1. Две пачки творога 5% ( по 200 г) + 1 яйцо+ 2 ст ложки обычной муки. Перемешать вилкой. 2. Можно добавить чайную ложку сахара или банана половину или яблоко покрошить или изюм. Или ничего не добавлять, если потом кушать например с вареньем. 3. Формирую ложкой порция, немного обваливаю в муке катаю кружок и на сковородку на малое количество масла и средний огонь. Всего занимает минут 5 в сумме 🙌🏻 а все это время Мия как акула плавает рядом и ждёт😂😂 Сьедает 3 целых Сырника. 2 пачки хватает на двоих с остатком на перекус Мие. Или скромно на троих, но тогда кое-кто ещё ест яичницу. Делаем 1-2 раза в неделю, другие дни овсянка. Приятного)

A post shared by Анита Луценко (@anitasporty) on

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 3 функції, які повинен виконувати сніданок взимку
Наступна новина ДТП за участі Димінського: мати загиблої дівчини отримала компенсацію та відмовилась від претензій
Останні новини
Схожі новини