Цей продукт на сніданок покращує інтелект

Цей продукт на сніданок покращує інтелект
Фото ілюстративне, джерело: Радіо МАКСИМУМ

Споживання час від часу за сніданком морозива може бути вкрай корисним для мозкової активності.

Про це пише Радіо Максимум

«Морозиво вранці дійсно може виявитися корисним для багатьох людей, які хотіли б поліпшити показники свого інтелекту», – стверджують вчені.

На користь такого висновку свідчать дані, отримані в ході експерименту. Випробування показали, що порція морозива, яку їли на сніданок з певною регулярністю протягом тривалого часу, покращує інтелектуальні здібності людей (про що свідчать тести).

Дослідники перевіряли мозкову активність учасників до і після вживання морозива, приріст показників інтелектуальної діяльності виявився очевидним. На їхню думку, морозиво вранці може приносити користь багатьом людям, яким важливо не допускати спаду в роботі свого інтелекту – наприклад, школярам, ​​студентам.

А тим часом у Нью-Йорку відкрилась кав'ярня, де створюють неймовірне морозиво та молочні коктейлі для справжніх ласунів. Від цих фото хочеться перенестись прямісінько туди!

Раніше ми писали, які продукти потрібно їсти на сніданок

Читати також: Дієтолог пояснила, чому сніданок - запорука успішного дня


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 8 серпня
Наступна новина Графік відключення світла у Луцьку на 8 серпня
Останні новини
Схожі новини