Ігор Алексєєв про партійні баталії в Луцьку: «На 99,9% - це чиста рафінована політика»

Ігор Алексєєв про партійні баталії в Луцьку: «На 99,9% - це чиста рафінована політика»

Член Луцького міськвиконкому та громадський діяч Ігор Алексєєв прокоментував чутки щодо його співпраці з УКРОПом. Зокрема, в інтерв’ю для рубрики Людина часу на сайті Перший він заявив, що діяльність партії УКРОП на даному етапі йому ближча, бо це опозиційна до влади партія.

«Я переконаний, що це проект, який однозначно має право на існування, бо далеко не гірший з тих, що зараз є, а ще – це структура і люди, які працюють на Волині і вони зробили достатньо багато для того, щоб я міг їх поважати. Тому не бачу нічого поганого, коли кажу, що в УКРОПі є люди, яким варто потиснути руку, з яких варто брати приклад. Але скажу, що ніхто й ніколи не ідеалізував УКРОП», - розповів Ігор Алексєєв у інтерв’ю.

Також член Луцького міськвиконкому зауважив, що його дивує, коли відбувається ангажація людей на політизованому рівні.

«Якщо УКРОП бере на себе відповідальність і намагається зробити Луцьк кращим – я буду їх поважати. Якщо УКРОП не бере цю відповідальність – не буду. Поки ця політсила відповідає за свої слова, дії та ініціативи», - зауважив він.

Разом з тим, рік боротьби за крісло секретаря, обшуки, суди, блокування роботи міської ради – усе на думку Ігоря Алексєєва було сполітизовано. Також він зауважив, що усім керують на Банковій, себто – в Адміністрації президента, через що донині у Луцьку не відбулись вибори чинного міського голови.

«На 99,9% - це чиста рафінована політика. Це моя суб’єктивна думка, але авторство, кінці тих ниток ведуть на Банкову… Всі регіони, м’яко кажучи, є «заручниками» Києва. З цієї причини вибори в Луцьку не відбуваються, бо це не вигідно Адміністрації Президента, бо вони не контролюють це місто і область. І те, що відбувається в нас, певно, дратує нашого гаранта, бо знайшлась така вотчина, яка не танцює під його дудку», - переконаний Ігор Алексєєв.

Тож він наголосив, що це є одним із тих чинників, які пояснюють, чому на даному етапі йому імпонує діяльність УКРОПу.

«На даному етапі мені УКРОП ближчий, бо це опозиційна до влади партія. Щоправда, ймовірність того, що тут виграє представник Банкової, невисока. Саме тому ці політичні спекуляції та інсинуації, ці «хайпи» в інтернеті – це 99,9% політично інспірованого бруду. Це політична гра за вплив в регіоні. І тут якраз УКРОП є мішенню», - зауважив Ігор Алексєєв.

Читайте більше: Людина Часу – Ігор Алексєєв: «У нас в країні навіть вартість молока – заполітизована»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку замерз вже п'ятий безхатько
Наступна новина В Антарктиді завдяки знімкам з космосу знайшли 1,5 мільйона пінгвінів
Останні новини
Схожі новини