Ігор Гузь дав інтерв’ю. Переказуємо в 10-ти реченнях

Ігор Гузь дав інтерв’ю. Переказуємо в 10-ти реченнях
Джерело фото: Волинські новини

Народний депутат Ігор Гузь в інтерв’ю  «Волинським новинам» підсумував успішні для його команди вибори у окрузі №19 (Володимирі-Волинському та Нововолинську). Розповів про амбіції, плани, прогнози, запливи…

«Перший» пропонує «прочитати» це інтерв’ю коротко – у 10-ти реченнях.  


 

  1. «Як свідчать результати місцевих виборів, довіра до мене і до моїх колег є».

 *  *  *

  1. «Треба визнати: за цей період я зробив значно менше в окрузі у зв’язку з тим, що, на жаль, нашу групу обмежили в коштах державного бюджету на соціально-економічний розвиток».

 *  *  *

  1. «Я вже давно не відчував себе в опозиції».

 *  *  *

  1. «При всьому моєму несприйнятті Володимира Гунчика Юрій Погуляйко значно гірше працює».

 *  *  *

  1. «Надалі бачу себе на загальноукраїнському рівні. Я думаю, що мій потенціал не розкритий».

 *  *  *

  1. «Для того аби якісно змінити ці речі, ми дуже тісно працюємо з нашим колегою – волинякою Владиславом Стемковським, який, до слова, родом із Володимира-Волинського і свого часу чотири роки був заступником Луцького міського голови, а останні роки є заступником міського голови Тернополя».

 *  *  *

  1. «Думаю, що не до кінця розкрита роль Віталія Кличка. Вважаю, що у нього є політичні перспективи».

 *  *  *

  1. «Рік тому була деяка мова з приводу виборів Луцького міського голови, але команда вирішила, що найбільш гідним кандидатом на цю посаду буде Ігор Поліщук».

 *  *  *

  1. «Зізнаюся, є певне відчуття, що треба уже завершувати історію усіх цих запливів, треба уже десь пристати до берега, пришвартуватися».

 * * *

  1. «Звичайно, жіночу увагу відчуваю. І достатньо велику, кажу чесно».
Довідково. Ігор Гузь – народний депутат, обраний до парламенту вдруге у окрузі №19 на Волині. Нині член команди Ігоря Палиці «За майбутнє». Уродженець Луцька. В минулому – депутат Луцькради та Волиньради. Хобі – перепливати волинські озера. З останніх інформприводів: після місцевих виборів 2020-го Гузь провів свій перший зимовий заплив – через озеро Сомин в Турійському районі; у парламенті під час скандального голосування за призначення міністром освіти Сергія Шкарлета – проголосував проти. На місцевих виборах разом з іншими нардепами балотувався до Волиньради та Нововолинської міської ради. Згодом повідомив: його підтримало 7400 виборів, це найбільша кількість голосів «серед усіх кандидатів на Волині».

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька понищили пам'ятку архітектури. Почали валити несучу стіну
Наступна новина Де українці зможуть вакцинуватися проти COVID-19. Роз'яснення МОЗ
Останні новини
Схожі новини