Ігор Гузь розповів, чому у Луцьку не призначають вибори міського голови

Ігор Гузь розповів, чому у Луцьку не призначають вибори міського голови

Народний депутат Ігор Гузь пояснив, хто і чому у Верховній Раді не проголосував за призначення виборів міського голови Луцька.

«На сесії Верховної Ради пропонувалося включити в порядок денний питання про призначення позачергових виборів в ряді населених пунктів, зокрема на кінець травня в Луцьку. Ми чотири рази голосували. Результат – не пройшло. 

Дивимося, хто як голосував. «Народний фронт» - приблизно 75% депутатів «за». «Самопоміч» - 73%, Радикальна партія – 70%, Блок Петра Порошенка – 56% і група «Воля народу» – нуль. У «Волі народу» є волиняни. Думаю, вони мали б прийти проголосувати і переконати своїх колег це зробити. То кому невигідні вибори?

Якщо хтось каже, що сьогодні неготовий УКРОП, я так не думаю. «Укропівці» голосували в парламенті, отже інша сторона неготова, не може знайти кандидата і сформувати команду», - переконаний Гузь.

На його думку, відстрочувати вибори більше року – це злочин, а вихід із ситуації один – вибори.

Читати інтерв’ю повністю: Людина часу – Ігор Гузь: «Гунчик – біда для Волині та велика помилка Порошенка»

«А взагалі, думаю, що це не питання Верховної Ради. Чому вона повинна займатися призначенням виборів? Помер міський голова – автоматично через певний проміжок часу відбуваються вибори», - зауважив нардеп.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порошенко призначив Павла Букіна новим головою «Укроборонпрому»
Наступна новина Помер духовний радник президентів США
Останні новини
Схожі новини