Порошенко призначив Павла Букіна новим головою «Укроборонпрому»

Порошенко призначив Павла Букіна новим головою «Укроборонпрому»

Президент України Петро Порошенко призначив Павла Букіна новим головою «Укроборонпрому».

Про це глава держави повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Я дякую за роботу колишньому очільнику Роману Романову і бажаю плідної праці новому керівнику концерну панові Павлові Букіну», - пише президент.

«Укроборонпром» стане першим в історії України державним промисловим об‘єднанням, яке пройде міжнародний аудит. І врешті-решт, це має бути вертикально інтегрована компанія, яка працює у відповідності до кращих міжнародних стандартів прозорості, відкритості та ефективності», - додав він.

 
Укроборонпром

Сьогодні у відкритому режимі, - перед пресою, перед суспільством, перед армією – не лише підбиваємо підсумки роботи Державний концерн "Укроборонпром", але й розпочинаємо новий її етап. «Укроборонпром» стане першим в історії України державним промисловим об‘єднанням, яке пройде міжнародний аудит. І врешті-решт, це має бути вертикально інтегрована компанія, яка працює у відповідності до кращих міжнародних стандартів прозорості, відкритості та ефективності. Я дякую за роботу колишньому очільнику Роману Романову і бажаю плідної праці новому керівнику концерну панові Павлові Букіну.

Posted by Петро Порошенко on Wednesday, 21 February 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Рожищі нова парафія УПЦ розпочала регулярні Відправи
Наступна новина Ігор Гузь розповів, чому у Луцьку не призначають вибори міського голови
Останні новини
Схожі новини