Ігор Палиця зустрівся з ветеранами силових відомств | Волинська обласна рада

Ігор Палиця зустрівся з ветеранами силових відомств | Волинська обласна рада

Ветерани та пенсіонери силових відомств України сьогодні провели акцію протесту на Київському майдані Луцька. Головні організатори - члени громадської організації "Громадський рух пенсіонерів силових відомств". Вони озвучили свої вимоги перед головною адмінбудівлею області. Йдеться про належне пенсійне забезпечення, збереження соціальних гарантій та пільг.

Ветерани критикують урядове  рішення   про відтермінування постанови Кабінету Міністрів №704 "Про грошове забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу та деяких інших осіб".

Ветерани вимагають від Уряду повернутися у правове поле і забезпечити дотримання конституційних прав колишніх силовиків. Вони вимагають від української влади зайнятися розвитком економіки держави, відновити роботу підприємств, дати змогу бізнесу та інвесторам бути впевненими у майбутньому розвитку, повернути кошти з офшорів, які мають працювати на Україну.

З ветеранами зустрівся голова Волинської обласної ради Ігор Палиця. Він пообіцяв, що на сесії облради, яка скликана на 8 лютого, буде підготовлене звернення до центральної влади з підтримкою вимог, які озвучували пенсіонери та ветерани силових відомств.

Нагадаємо, що з аналогічними вимогами на акцію протесту виходили й військові пенсіонери. Вчора постійна комісія обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, боротьби зі злочинністю та корупцієювнесла на розгляд ради проект рішення Про звернення депутатів Волинської обласної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо перерахунку та виплати пенсій військовим пенсіонерам.

 

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українці працьовиті лише за кордоном, - голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб
Наступна новина Усі школи Володимира-Волинського йдуть на карантин
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні