Ігор Поліщук зіграв на роялі «Love Story». ВІДЕО

Ігор Поліщук зіграв на роялі «Love Story». ВІДЕО
Посадовець зіграв на роялі. Скріншот з відео

Радник луцького міського голови Ігор Поліщук особисто проінспектував відреставрований рояль у музичній школі №1 у Луцьку.

Він зіграв на роялі музичний твір «Історія кохання» та опублікував відео на сторінці у Фейсбуці.

«Оглянули капітально відремонтовану концертну залу Луцької музичної школи 1 та випробували повністю відреставрований рояль, який належить школі, але довгий час знаходився в ляльковому театрі через те, що концертна зала була просто зруйнована», – написав він.

Також Ігор Поліщук запевнив, що нині це один із найкращих роялів у Луцьку.

Довідково: «З чого розпочати» або «Історія любові» – популярна пісня, яка побачила світ у 1970 році. Музика була створена Френсісом Леєм раніше за текст, та спершу була використана як інструментальна тема до фільму «Історія кохання». Після того, як музична тема фільму стала популярною, Карлом Сігманом було написано текст пісні.

Читати також: У музичну школу №1 в Луцьку повернули відреставрований рояль

 

Оглянули капітально відремонтовану концертну залу Луцької музичної школи #1 та випробували повністю відреставрований рояль, який належить школі, але довгий час знаходився в ляльковому театрі через те, що концертна зала була просто зруйнована. Звучить інструмент просто чудово 🙂 На сьогодні це один з кращих роялів в місті.

Posted by Ihor Polishchuk on Monday, 14 January 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порошенко нагородив орденом трьох митрополитів ПЦУ
Наступна новина Петро Порошенко приїде до Луцька із Томосом
Останні новини
Схожі новини