«Інвестор» розбудовуватиме ЖК «Струмочок»

«Інвестор» розбудовуватиме ЖК «Струмочок»

Житловий комплекс «Струмочок» стане втричі більшим, а ще у ньому з’явиться спортивне поле та дитячий садочок. Планами на майбутнє поділився директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Размовський у інтерв’ю для «Першого».

ЧИТАТИ ІНТЕРВ’Ю ПОВНІСТЮ: «Інвестор» змінює моду на будівництво, - Андрій Разумовський про рік, що минає

«Зараз ми проектуємо та виготовляємо документацію на будівництво другої черги ЖК «Струмочок», яка буде в три рази більшою за вже існуючу, і у ній ми хочемо врахувати усі побажання людей, які проживають і проживатимуть в «Струмочку». Там стовідсотково буде спортивний майданчик з територією для гри у футбол, волейбол, баскетбол, дитячий майданчик для різних вікових груп дітей, зона для дорослих», - сказав він.

За його словами, у планах збудувати і дитячий садочок.

«Не знаємо, в якій формі він існуватиме – приватно-державній чи у приватній. Наші колеги з Києва успішно реалізовують подібні проекти і така практика ефективна», - зауважив Андрій Разумовський.

Цілком можливо також, що у новому «Струмочку» буде і невеличкий spa-центр.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянам нагадують, що з 1 січня час задекларувати доходи за 2017 рік
Наступна новина У Рівному п'яний водій розтрощив 26 автомобілів
Останні новини
Схожі новини