Показали на якому етапі будівництво нового дитсадка у селі Струмівка

Показали на якому етапі будівництво нового дитсадка у селі Струмівка

Новий дитсадок у селі Струмівка Підгайцівської громади Луцького району розпочали зводити наприкінці осені 2021 року.

До першого снігу підрядна організація встигла закласти фундамент та запустила роботи із його утеплення та гідроізоляції, – інформує пресслужба Підгайцівської сільської ради.

Заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь проінспектував хід робіт на будівельному майданчику та зазначив, що доки у громаді чекають остаточного вердикту Уряду щодо фінансування будівництва дошкільного навчального закладу за кошти Державного фонду регіонального розвитку, роботи розпочали коштом місцевого бюджету. Для цих потреб у нинішньому році заклали 8 мільйонів гривень.

«За підсумками засідання Волинської регіональної комісії, яка відбулася 24 листопада 2021 р., дитячий садок у селі Струмівка, за результатами голосування, набрав найбільшу кількість балів та потрапив у попередній перелік проєктів, що можуть реалізовуватися за кошти ДФРР у 2022 році. МИ розраховуємо, що у наступному році вдасться залучити кошти з бюджету держави, аби виконати основну частину робіт та завершити будівництво до кінця 2023 року», - зазначив посадовець.

Посилання на відеопроекцію майбутнього ДНЗ – тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пенсіонери зможуть отримати тисячу за вакцинацію без застосунку «Дія»
Наступна новина Очільниця Ківерцівського медичного коледжу написала заяву на звільнення
Останні новини
Схожі новини