Історія першого луцького караоке. ВІДЕО. ЗГАДАТИ ВСЕ

Історія першого луцького караоке. ВІДЕО. ЗГАДАТИ ВСЕ
В'ячеслав Добжанський на презентації першого луцького караоке. (Кадр з відео)

У Луцьку перша офіційна презентація караоке відбулася у січні 2000 року. Це зробив відомий луцький шоумен В’ячеслав Добжанський, власноруч зібравши комплект апаратури.

У приміщенні кінотеатру «Промінь» він влаштував показовий виступ: сам співав, сам запрошував і сам вмикав фонограми. Про це розповів журналіст Дмитро Ураєв в ефірі телеканалу «Аверс»

Втім, тоді, у 2000 році, лише одна людина наважилася взяти участь у новій розвазі. Хоча організатор пропонував вибір пісень – Володимира Преснякова, групи «Наутілус Помпіліус, пісні з мультфільму «Бременські музиканти».

Пропонувати навіть співати під «повну фонограму».               

Переможцю обіцяли касету «Волинська запіканка, або Музичний паштет», де поруч з волинськими виконавцями мав бути записаний спів переможця.

Бажаючі могли також зробити не тільки аудіо-, а й відеозапис свого виконання.

Увага: через технічні причини у цьому ролику «вилетіло» кілька останніх секунд сюжету.  Журналістка каже «правда, усі ці розваги були платними». На цьому сюжет закінчується.

 

Ще одна знахідка телеархіву Телекомпанія "Аверс"/ Avers television company - початок ери "караоке " у Луцьку. Трохи наївно, кумедно - але, так це і було. Так само кумедно іноді чути суто українське сприйяняття самого слова "караоке" - воно виключно японське і до наших "карих очей", чи до якогось "кароокого" парубка не має жодного стосунку) . До речі, світовому першовідкривачу караоке, яким вважається якийсь японський барабанщик вручили премію миру - і знаєте за що? За те, що «відкрив людям новий спосіб вчитися терпимості один до одного». Хто бував в караоке – той зрозуміє;). А в Луцьку першовідкривачем тої розваги, як видно, був Слава Добжанський...#якцебуло

Posted by Dmitry Urayev on Saturday, 5 January 2019

Довідоково:

В’ячеслав Добжанський був відомив луцьким шоуменом, аніматором, організатором багатьох масових розважальних заходів. Очолював продюсерський центр «Велд», був актором театру музичної пародії «Прозорі скельця». Загинув в дорожній аварії у Луцьку у вересні 2010 року, не доживши кілька днів до свого 43-річчя 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому не мерзнуть продавці вуличної кави у Луцьку. ФОТО
Наступна новина «Московський» священик не піде на ланцюг єднання під Луцьком: назвав його «черговою провокацією»
Останні новини
Схожі новини