Іван Мирка розповів, чи будуть платні дороги на Волині

Іван Мирка розповів, чи будуть платні дороги на Волині

Платні дороги на Волині можливі там, де щодня протягом року їздить комерційний транспорт, де дороги підводять до елеваторів.  

Про це директор департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА Іван Мирка розповів під час свого інтерв’ю «Першому». 

«Вважаю, що брати гроші в кредит на дороги – це непогана річ. Уряд йде в правильному напрямку і буде намагатися залучати міжнародну технічну допомогу і кошти. Ми обрали європейський вектор розвитку, тож чим швидше ми будемо інтегруватися в Європу, тим швидше потрібно розвивати цей напрямок», – повідомив Іван Мирка.

Нагадаємо, відомо, скільки грошей виділять на ремонт дороги до Володимира.

За його словами, перш за все треба розуміти, як відбираються об'єкти, адже вони можуть з’являтися там, де є рух комерційного транспорту.

«Треба порахувати, що це нам може дати і прийняти стратегічне рішення. Якщо є така потреба, то платні дороги можна запускати. Вони можливі там, де щодня протягом року їздить комерційний транспорт, де дороги підводять до морських портів чи елеваторів», – додав Мирка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Іван Мирка розповів про дорожній фонд, вартість кілометра асфальту і якою буде «цукерочка» у Шацьку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відпочинок на Світязі, п'яна мати та операція лучанину, який зламав шию: ТОП-3 за 7 червня
Наступна новина Смертельна ДТП на Волині: мотоцикліст загинув на місці аварії. ДОПОВНЕНО
Останні новини
Схожі новини