Івано-Франківськ закупив луцькі автобуси

Івано-Франківськ закупив луцькі автобуси

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків задоволений луцькими автобусами

Про це мер міста повідомляє у себе на сторінці в мережі Фейсбук.

До Івано-Франківська прибула перша партія луцьких автобусів, до кінця квітня планує прибути  шість автобусів. Ще 12 таких автобусів надійдуть на комунальне підприємство до 31 серпня, останні 12 - до 20 грудня цього року. Таким чином, до кінця 2018 року Івано-Франківськ отримає 30 нових низькопідлогових, зручних комунальних автобусів.

Мер оглянув перший із шести автобусів, який прибув до Івано-Франківська.

«Автобус має 30 сидінь і вміщає 76 пасажирів, разом зі стоячими місцями. Гарантія на транспорт - 2 роки або 100 тис. км пробігу. Що головне - він повністю облаштований для маломобільних груп. Це не тільки люди з інвалідністю, але й мами з візочками, літні люди тощо», - коментує Руслан Марцінків.

Також мер спробував власноруч кермувати автобусом.

«Кермувати новим автобусом спробував особисто. Що важливо - рушив відразу, без зайвих труднощів. Коробка-автомат таки має свої переваги», - ділиться враженнями Марцінків.

Також мер Івано-Франківська переконаний, що розвиток комунального транспорту це правильний крок.

«Ще раз переконуюсь, що курс на розвиток комунального транспорту - правильний. Якщо вдасться втілити всі плани на цей рік (30 автобусів, 30 тролейбусів, лінія на БАМ), можна буде й справді визнати 2018-й роком комунального транспорту», - інформує Руслан Марцінків.

Нагадаємо, що Луцька влада, яку очолює в.о. мер Григорій Пустовіт планують закупити вживані тролейбуси з Швейцарії ігноруючи місцевих виробників. В свою чергу у Луцьку працівники автозаводу «Богдан» протестують проти рішення міської влади купити вживані швейцарські тролейбуси.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Шахраї запустили фейкову криптогривню
Наступна новина Перевірка зв’язків Тимошенко й Каддафі триває
Останні новини
Схожі новини