Каменських з Потапом таємно одружилися в Майямі, - ЗМІ

Каменських з Потапом таємно одружилися в Майямі, - ЗМІ

Скільки вже разів відчайдушні шанувальники одружували Потапа і Настю Каменських. Пару вважали зарученими навіть в той момент, коли у співака ще була сім'я і тільки народилася дитина. А після розлучення чутки про роман з гарячою колегою відразу стали топ-новиною в пресі. Та й як не розповсюджуватись чутками, якщо парочка весь робочий і вільний час проводить разом.

Нещодавно, Потап і Настя полетіли в Майямі і незабаром почали публікувати з узбережжя спільні фото. Здавалося б, що тут такого, старі добрі друзі вирушили разом у відпустку...Але не тут то було. На пальці в Каменських виразно видно обручку, – пише Знай.ua.

Реакція прихильників була дуже бурхливою. Подейкували, що артисти таємно зіграли весілля.

"Настя вже не знає як донести до громадськості, що вона з Олексієм пара. Фотки з ним виставляє. Кільце в камеру показує"

"У Насті обручка", — прокоментували фото передплатники.

Самі зірки інформації про весілля не підтверджують.

Також в минулому році ходили чутки, що співачка чекає дитину. Однак у листопаді минулого року вона зізналася, що поки для неї кар'єра стоїть на першому місці. Настя не сумнівається, що зможе суміщати роботу та виховання дитини, якщо раптом доля подарує їй малюка. Вона додала, що розповість про своє особисте життя, коли буде вдалий момент.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 15 липня
Наступна новина Камінь-каширські лісівники патріотично озеленили територію господарства. ФОТО
Останні новини
Схожі новини