Канікули у школах Волині продовжили до 7 листопада

Канікули у школах Волині продовжили до 7 листопада
Фото ілюстративне

Осінні канікули у навчальних закладах Волині будуть продовжені до 7 листопада.

Про це стало відомо під час позачергового засідання Волинської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яке відбулося сьогодні, 26 жовтня 2021 року, за участю голови  облдержадміністрації Юрія Погуляйка, - пише пресслужба установи.

Аби протидіяти поширенню COVID-19, голова  облдержадміністрації рекомендував учасникам дослухатися до пропозицій МОН та МОЗ і продовжити канікули у навчальних закладах області до 7 листопада.

Як зазначила начальниця управління освіти і науки ОДА Людмила Плахотна, з 18 листопада школярі 91 навчального закладу перебували на канікулах, з них 48 на цьому тижні продовжують навчатися дистанційно, решта – на канікулах. Загалом до 7 листопада на канікулах будуть 434 школи. 

Учасники засідання одноголосно прийняли рішення щодо продовження осінніх канікул. Адже, незважаючи на те, що кожна школа призначає дати канікул на свій розсуд, є загальні рекомендації для всіх навчальних закладів від Міносвіти.

Читати також: Волинь на межі «червоної» зони. В ОДА пояснили, як працюватиме бізнес


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь на межі «червоної» зони. В ОДА пояснили, як працюватиме бізнес
Наступна новина В Україні – більш як 22 тисячі нових хворих на ковід. Померло – 692
Останні новини
Схожі новини