Канікули відміняються: Міносвіти дозволило відкрити школи й садочки з 5 березня

Канікули відміняються: Міносвіти дозволило відкрити школи й садочки з 5 березня

Міністерство освіти й науки України вирішило відновити роботу закладів освіти, в тому числі шкіл, садочків та вузів, з 5 березня. Відповідно, відновлюється і їх повноцінне газопостачання.

Про це йдеться у листі-розʼясненні, надісланому до керівників закладів освіти та до обласних департаментів освіти й науки.

Уточнюється, що виняток становлять ті заклади освіти, які закрилися через причини, не пов’язані з газопостачанням, наприклад, через карантин та ін.

Водночас у повідомленні відомства зазначається, що безпосереднє рішення про відновлення навчання приймають місцеві органи самоврядування.

Нагдаємо, напередодні стало відомо, що в Україні закриваються школи і дитсадки, щоб зекономити газ через відмову російського монополіста «Газпрому» продовжити поставки газу в Україну.

Зранку 3 березня президент Петро Порошенко заявив про подолання критичної ситуації з газопостачанням країни. Дефіцит газу вдалося покрити завдяки поставкам з Євросоюзу і зменшенням споживання газу українцями.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На чемпіонат до Луцька з'їхалися найкращі кікбоксери Західної України. ФОТО
Наступна новина Майбутнє ВМФ України - безхмарне?
Останні новини
Схожі новини