Капітальний ремонт вулиці Рівненської у Луцьку мають завершити цього року

Капітальний ремонт вулиці Рівненської у Луцьку мають завершити цього року

Капітальний ремонт вулиці Рівненської в Луцьку планують завершити цього року.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету міської ради 17 березня, пише ІА «Волинські Новини».

На розгляд членів виконкому винесли проєкт рішення про затвердження проєктно-кошторисної документації за робочим проєктом «Капітальний ремонт вулиці Рівненської (від вулиці Задворецької до вулиці Купріна) у місті Луцьку Волинської області (коригування)».

Одним із заходів впровадження міжнародного проєкту «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма і Луцька» є капітальний ремонт вулиці Рівненської.

За результатами проведеного у 2019 році відкритого тендеру виконавцем робіт було визначено ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс», з яким було підписано договір на загальну суму 10 мільйонів 161 тисячу 786 гривень. В процесі ремонту виникла необхідність проведення додаткових будівельних робіт, які не були враховані попереднім робочим проєктом, розробленим Волинським відділом комплексного проектування ДП «Укрдіпродор».

Загальна вартість виконаних будівельних робіт в межах попереднього робочого проєкту склала 9 мільйонів 293 тисячі 842 гривні, що на 867 тисяч 943 гривні менше від суми договору з ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс». Окрім того, вартість виконаних у 2018–2020 роках проєктно-вишукувальних робіт, експертизи та технічного нагляду за проєктом склала 385 тисячі 733 гривні.

Вартість додаткових будівельних робіт, згідно з коригованим робочим проєктом, становить 1 мільйон 30 тисяч 138 гривень, у тому числі вартість робіт з благоустрою та озеленення території – 483 тисячі 280 гривень.

Тож члени виконкому затвердили проєктно-кошторисну документацію із загальною кошторисною вартістю 10 мільйонів 855 тисячі 769 гривень. Роботи планують завершити цього року.

Відзначимо, що це рішення дозволить успішно пройти аудиторську перевірку кінцевого звіту по проєкту «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма і Луцька» та отримати від Органу управління Програми фінальний платіж з очікуваним розміром 104 тисячі 280 євро.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині вже вакцинували проти коронавірусу майже 2 тисячі осіб
Наступна новина Якщо ми зменшимо соціальні контакти, локдаун буде не потрібен, - Шмигаль
Останні новини
Схожі новини