Карантин в Україні продовжать до кінця квітня, – Шмигаль

Карантин в Україні продовжать до кінця квітня, – Шмигаль

В Україні продовжать карантин до 30 квітня, і скоріш за все, це – не кінцевий термін.

Про це 4 лютого заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час зустрічі у Європейській бізнес асоціації, інформує ТСН.

Прем'єр зауважив, що умови карантину можуть змінюватися, зокрема може відбуватися пом'якшення та перехід до адаптивної форми карантину.

«Карантин ми будемо продовжувати до 30 квітня. Але я вже говорив, що це, сокріше за все, на жаль, не кінцева дата, коли карантин завершиться... Він триватиме в тій чи іншій формі, можливо, з послабленнями. Можливо, він буде адаптивним, і залежно від того, як будуть штами вірусу розвиватися... він може змінюватися. Не треба мати ніяких ілюзій, ми все ще перебуваємо на етапі боротьби з коронавірусом», – заявив Шмигаль.

Нагадамо, що Кабінет Міністрів хоче повернути Україну до моделі поділу на зони карантину. Епідеміологічна ситуація нібито дозволяє повернутись до моделі адаптивного карантину, коли в регіонах будуть встановлюватися різні рівні епідеміологічної безпеки: зелений, жовтий, помаранчевий або червоний.

Востаннє карантин і режим надзвичайної ситуації в Україні продовжили до 28 лютого 2021 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку створять раду голів ОСББ
Наступна новина Оприлюднили рейтинг спроможності громад Волині. Хто вгорі
Останні новини
Схожі новини