У Луцьку створять раду голів ОСББ

У Луцьку створять раду голів ОСББ
Під час робочої зустрічі

У Луцьку при міському голові створять раду голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Таке рішення прийняли представники об’єднання та керівництво міста під час розширеної робочої зустрічі у приміщенні Палацу культури щодо обговорення співпраці комунальних підприємств міста з ОСББ та ЖБК, йдеться на сайті міськради.

«Після зустрічі з окремими головами ОСББ ми думали, як покращити нашу комунікацію, оперативно вирішувати проблеми та виклики, які сьогодні є у сфері діяльності ОСББ, – звернувся до присутніх міський голова Ігор Поліщук. – Ми бачимо, що цей рух активно розвивається і розвиватиметься в майбутньому, тому вивчили досвід інших міст. В мене є пропозиція створити раду голів ОСББ при міському голові, куди увійдуть представники різних асоціацій, які у нас є. Щоб цей орган був максимально ефективний та дієздатний».

Голови ОСББ визначили перелік запитань до керівників комунальних підприємств, які стосувались усіх об’єднань міста та найбільше їх турбують.

Вони порушували питання неправильного нарахування платежів та неякісну подачу опалення і гарячої води, а також недотримання теплопостачальним підприємством температурного графіку.

Також їх турбував недостатній тиск води в мережі холодного водопостачання, встановлення засобів обліку на будинках та катастрофічний стан зовнішніх каналізаційних мереж, їх промивка та герметизація, співпраця з працівниками департаменту муніципальної варти, а також прибирання сміттєвих майданчиків, вивезення великогабаритного сміття та гілок.

Однак найбільше голів ОСББ турбує відсутність належної комунікації з комунальниками.

Міський голова зазначив, що керівники комунальних підприємств, які були присутні на нараді, зафіксують усі проблемні питання та знайдуть шляхи їх вирішення до першого засідання громадської ради голів ОСББ.

А щоб співпраця була ефективнішою, міська рада готує мобільний додаток «15-80».

Читати також:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 2020 року на Волині знизилася захворюваність на рак у дорослих. Серед дітей – зросла 
Наступна новина Карантин в Україні продовжать до кінця квітня, – Шмигаль
Останні новини
Схожі новини