«Каратимемо тільки злісних порушників», - волинська поліція про роботу на Великдень

«Каратимемо тільки злісних порушників», - волинська поліція про роботу на Великдень
Фото ілюстративне

На Великдень на Волині чергуватиме понад 800 поліцейських.

У храмах вони пояснюватимуть правила карантину, а на «злісних порушників» складатимуть адміністративні протоколи, – повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Волинській області.

Нагадаємо, раніше в облдержадміністрації обіцяли, що поліція чергуватиме біля кожного храму.

«Загалом, пасхальні богослужіння у храмах мають відбуватися без присутності прихожан. Для вірян служби будуть транслюватися у режимі онлайн», – повідомляють в поліції.

ОДА раніше закликала вірян не йти до церков. Водночас заступниця голови ОДА Тетяна Щербак казала, що заборонити відвідувати храми не може. Тому тим, хто все ж піде до храму, потрібно буде дотримуватись 1,5-2 метри дистанції на подвір’ї. Всередині ж повинно бути щонайменше 10 квадратних метрів на людину.

«Правоохоронці роз’яснюватимуть громадянам про необхідність дотримання встановлених правил карантину. Заходи адміністративного впливу будуть застосовуватись лише до злісних порушників порядку», – сказав начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко.

Штраф за порушення карантину – 17-34 тисячі гривень.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні - більше 5 тисяч хворих на коронавірус. На Волині - 134
Наступна новина Луцький депутат та бізнесмен став головою РДА
Останні новини
Схожі новини