На Великдень біля кожного волинського храму чергуватиме поліція

На Великдень біля кожного волинського храму чергуватиме поліція
Фото ілюстративне

На Великдень на Волині працюватиме «максимальна кількість особового складу патрульної поліції та Національної гвардії». Вони чергуватимуть біля кожного храму.

Про це стало відомо у п’ятницю, 17 квітня, під час брифінгу в ОДА.

«Ми просимо усіх священників провести онлайн-трансляції богослужінь і зробити все, щоб прихожани не відвідували храми. Віра не залежить від того, де ми знаходимось – у храмі, біля нього чи вдома», - сказала заступниця голови ОДА Тетяна Щербак.

З її слів, біля усіх храмів чергуватиме поліція. Штрафувати прихожан чи робити їм попередження, поліцейські вирішуватимуть самі, зважаючи на законодавство. Раніше в ОДА повідомляли, що у храмі на одну людину повинно бути щонайменше 10 квадратних метрів площі, а на подвір’ї – 1,5-2 метри дистанції.

«Давайте проведемо Великдень вдома. Життя на тому не закінчиться – буде ще багато свят. Дотерпимо карантин, щоб вийти з нього з мінімальними втратами», - додав очільник обласного управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чи заразились медики і рідні юнака, який помер від коронавірусу на Волині
Наступна новина У Нововолинську можуть ввести комендантську годину, якщо ситуація з COVID-19 погіршиться
Останні новини
Схожі новини