Караул! Нема газу! Нема тепла!

Караул! Нема газу! Нема тепла!

Караул! Нема газу! Нема тепла! Антикризовий штаб велів сидіти всім вдома і економити! А як там торгівля з окупантом? І як справи у Волиньторфу та Волиньвугілля?

Кажуть, що Бог висміяним не буває! От і зараз цей вислів не аби як актуальний! Адже у такі складні моменти, які спровоковані безгосподарністю і некваліфікованістю керівників енергетичного сектору, а також і місцевих «керманичів» це дуже добре видно!

Проте, саме Волинь могла б стати прикладом енергонезалежності для усієї України!... 

Адже у нас багато лісу, торфу, а також і вугілля, і ми точно можемо обходитись без москальского газу!!!
Але для цього потрібні правильні рішення від воістину державних діячів! А з цим у нас проблеми.., бо як виявилось у складний момент у нас керують «дєятєлі»!…

Адже на Волині успішне підприємство Волиньторф завдяки таким «дєятєлям» змушене думати не про розвиток, а про виживання! Волинські шахти потерпають від розкрадань, на яких лише за останніми перевірками виявлено зловживань на суму 80 млн. грн!!!

Ліси вирізають, проте громада від цього користі не відчуває!…

Похоронена започаткована Б.Климчуком стратегія на перехід від опалення газом до альтернативних джерел енергії на які багата Волинь! 

А ініціативи голови Волинської обласної ради та депутатського корпусу рубаються в корінь...
А все могло б бути зовсім інакше, що на державному рівні, що у нас, на Волині! Тільки для цього потрібно одне: щире вболівання за ГРОМАДУ, а не за утримання при владі, набивання власних кишень, чи за догоджання своїм босам!!!

Натомість маємо все з точністю до навпаки!…

P.S. Господи, пошли нам вже весну! І весну у всі сфери нашого життя, особливо в політичне!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зі збільшенням тарифів владі треба було б запропонувати рекламістам якісь гарантії, - Покровський
Наступна новина У Луцьку розказали що таке «зелена» економіка. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини