У луцькій багатоповерхівці стався вибух газу

У луцькій багатоповерхівці стався вибух газу
Вибухом пошкодило вікна квартири. Фото пресслужби поліції Волинської області

У вівторок, 14-го червня, у Луцьку близько 16-ї години стався вибух побутового газу в дев’ятиповерховому будинку, що на вулиці Грушевського, 1.

Про це повідомила пресслужба ДСНС України у Волинській області. 

В одній з квартир на 5-му поверсі будинку стався вибух повітряно-газової суміші. Вибухом пошкодило вікна в квартирі та посипалася штукатурка.

Фото пресслужби поліції Волинської області

За попередніми даними, ніхто не постраждав. На місці працювали три одиниці техніки ДСНС, поліція, газовики, медики.

За даними пресслужби поліції Волинської області, пенсіонер 1945 року народження невдало підпалив конфорку. Його не госпіталізовували. 

«У секторі комунікації поліції Волині розповіли, що слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 76-річний мешканець квартири відкрив газ та підпалив конфорку, але вогонь згас.

Чоловік пішов до кімнати, а коли повернувся, то знову підпалив конфорку, від чого і стався вибух», – повідомляє ІА «ВолиньPost»

Нагадаємо, 30 травня у Луцьку трапилась пожежа в дев’ятиповерхівці на вулиці Воїнів-афганців. Горів балкон на другому поверсі будівлі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині двоє людей захворіли на ботулізм
Наступна новина У Горохівській громаді живе понад 700 переселенців. Як їм допомогли облаштуватися
Останні новини
Схожі новини