«Катаються, бо їм нудно», - луцька контролерка про пенсіонерів у тролейбусах

«Катаються, бо їм нудно», - луцька контролерка про пенсіонерів у тролейбусах

Контролери Луцького підприємства електротранспорту розповіли, куди пенсіонери їдуть тролейбусами з самого ранку. 

Про це пише Волинь24.

«Дехто просто хоче покататися, бо їм нудно. Хтось їде з самого ранку на ринок. «Поїду, просто подивлюсь, може, сиру скуштую або ще чогось. Поїду додому, потім ще раз на ринок», – таке розповідають пасажири-пенсіонери», – ділиться контролер-ревізор Любов Заяць.

А її колега Антоніна Майструк розповіла, що в тролейбусах є «постійний клієнт» – дідусь, який заходить в тролейбус №15, проїде коло містом, потім сідає в наступну «п’ятнадцятку». Контролери називають його «Дід Мазай».

«На 40-му сідає один чоловік, їде на вулицю Дубнівську, пройдеться трошки і сідає в тролейбус знову. Нас це неабияк здивувало. Виявляється, цей чоловік все життя пропрацював водієм. Йому просто вдома не сидиться. Він розповів, що коли проїдеться тролейбусом зранку і ввечері, то йому легше», – говорить Любов Заяць.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцьк на тролейбуси візьме кредит на майже 5 мільйонів євро

«Нещодавно десь о 7.40 жінки похилого віку «грузили» студентів питаннями про те, куди це вони їдуть о такій порі. На це хтось не витримав і запитав: «А куди ВИ їдете так рано?» Більшість їде на роботу. Коли працювала водієм, то бачила, як ті бабці їдуть на ринок. Я возила їх зрання на ринок, а ввечері забирала назад. До слова, вони більш обізнані щодо знижок, акцій на певні продукти. Студенти платять хоч і гривню, однак це хоча б якийсь дохід для нас. Пенсіонери теж їдуть у транспорті, вони займають місця для сидіння, а нам доходу немає», – каже старший контролер-ревізор Луцького підприємства електротранспорту Оксана Владичко про пенсіонерів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рейд зі «швидкою»: як луцькі патрульні дисциплінували водіїв. ФОТО
Наступна новина Машини гублять колеса: волиняни скаржаться на погану дорогу. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини