Луцьк на тролейбуси візьме кредит на майже 5 мільйонів євро

Луцьк на тролейбуси візьме кредит на майже 5 мільйонів євро
фото ілюстративне, джерело: АСС

Луцька міська рада планує взяти кредит на суму майже 5 мільйонів гривень для «оновлення інфраструктури електротранспорту міста».

Про це йдеться у відповідному проекті рішення на офіційному сайті мерії.

У документі зазначено, «здійснити місцеве запозичення шляхом залучення кредиту Міністерства фінансів України відповідно до угоди про передачу коштів позики, сторонами якої будуть Міністерство фінансів України, Міністерство інфраструктури України та Луцька міська рада». 

Відтак, у Луцькраді планують взяти у кредит суму в розмірі 4 916 540 євро.

Період запозичення – 20 років від підписання угоди про передачу коштів позики.

«Відсоткова ставка – відповідно до умов Фінансової угоди визначається на дату вибірки траншів та дорівнює 6-місячній міжбанківській ставці Єврозони (Euribor) + спред (до 2%).

Погашення кредиту здійснюється рівними щопіврічними платежами, відповідно до умов, визначених угодою про передачу коштів позики, починаючи після завершення періоду відстрочки.

Сплата відсотків по кредиту здійснюється рівними щопіврічними платежами, відповідно до умов, визначених угодою про передачу коштів позики, починаючи з першої погодженої дати платежу, що припадає після надання першого траншу кредиту», – зазначається у документі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині продовжують ліквідовувати пожежі на торфовищах
Наступна новина Вивезення сміття і прибирання вулиць у Володимирі – під загрозою
Останні новини
Схожі новини