Керівниця компанії WEST AUTO HUB Юлія Риковська – у програмі «На підборах». ВІДЕО

Керівниця компанії WEST AUTO HUB Юлія Риковська – у програмі «На підборах». ВІДЕО
Керівниця компанії WEST AUTO HUB Юлія Риковська

Керівниця компанії WEST AUTO HUB Юлія Риковська розповіла, що  їздить за кермом вже понад 10 років і не користується в автомобілі мобільним телефоном.

Про це Юлія Риковська розповіла у програмі «На підборах» на 12 каналі.

Жінка зауважила, що попри  спроби навчити її керувати автомобілем зі сторони родичів та інструктора, навички водіння опанувала сама. До того ж і теперішнє місце роботи пов’язане із автомобільним бізнесом.

«Повна назва компанії WEST AUTO HUB. WEST – ми у Західній Україні, AUTO – робота пов’язана із автомобілями, HUB –  місце, де надають комплексні рішення для майбутніх автовласників», – розповіла Риковська. А також наголосила, що компанія нещодавно запустила мобільний додаток, завдяки якому можна замовити послуги та відстежувати статус замовлення».

У програмі керівниця компанії WEST AUTO HUB розповіла про свій автомобільний досвід, неочікувані ситуації на дорозі та про те, чому вирішила обрати автомобіль BMW. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку шукають перевізника на дві маршрутки
Наступна новина Секрет перемоги у другому турі – дуже простий, – штаб Порошенка в Луцьку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини