Комплексний сервіс та індивідуальний підхід: як працює компанія WEST AUTO HUB

Комплексний сервіс та індивідуальний підхід: як працює компанія WEST AUTO HUB

Єдиний комплекс, у якому зібрані всі важливі види сервісу для водіїв та автомобілістів - саме так працює формат автохабу. Саме такий комплекс - WEST AUTO HUB – працює у Струмівці біля Луцька.

Менеджери WAH допомагають клієнтам із усієї України обрати авто за власними побажаннями, купують його за кордоном, доставляють, перевіряють, оформляють та здають «під ключ» майбутньому власнику.

Керівник напрямку підбору і купівлі авто за кордоном у WEST AUTO HUB Юлія Риковська розповідає про те, де та як вони обирають автомобілі за кордоном, які іномарки найчастіше обирають клієнти та як в цей процес інтегрують онлайн-сервіси.

Навколо WEST AUTO HUB сьогодні чимало людей та автомобілів. Як вам вдається забезпечити комфорт для кожного клієнта та працювати із таким великим потоком людей?

Весь секрет у злагодженій командній роботі, хорошому налаштуванні внутрішніх процесів. В результаті ми маємо гармонійну, комплексну роботу всього хабу.

Як ви приймаєте заявки від клієнтів? Чи можна звернутися онлайн?

З клієнтами працює наша команда професійних менеджерів, яка надає консультації, може підібрати авто на будь-який бюджет, допоможе зібрати пакет необхідних документів та узгодити важливі моменти — під час зустрічі або в телефонному режимі.

Тобто, людина може оформити заявку на автомобіль та надати пакет документів, а все інше ми беремо на себе: підбір,  доставку, сертифікацію. Ми беремо на себе усі труднощі цього процесу.

Зараз ми робимо ставку на онлайн сервіси. Дуже важливо бути там, де клієнтам зручно із нами комунікувати. Наприклад, на сайті westautohub.ua, на нашій сторінці у Фейсбуці, або мобільному додатку WAH можна зробити заявку, зв’язатися з менеджерами, відслідкувати замовлення на будь-якому етапі.

Загалом команда орієнтована на комплексне обслуговування та роботу із кожним клієнтом - як для себе самого, тобто виконання кожного замовлення на 100%, чого б нам це не вартувало.

Читав у вас на сторінці, що WEST AUTO HUB може доставити автомобіль сюди із будь-якої країни світу. А звідки найчастіше замовляють авто волиняни?

Справді, ми маємо можливість доставити авто із будь-якої країни світу. Але на практиці є популярні країни, з яких ми здійснюємо доставку щодня. Це Євросоюз і США. Доставляли також, наприклад, із Об’єднаних Арабських Еміратів.

Насправді важливо рахувати, з яких країн територіально та логістично доставляти авто в Україну, адже ми хочемо запропонувати найкращу ціну нашим клієнтам. Для цього ми маємо хорошу базу даних, щоб знайти пропозицію, яка буде найкраще відповідати заявці клієнта і буде вигідною. Це і автохауси, і аукціони.

Які гарантії ви отримуєте, щоб переконатися у якості автомобіля для клієнта?

За бажанням клієнта ми проводимо техогляди автомобілів безпосередньо на місці покупки, аби переконатися, що авто якісне та перебуває у належному технічному стані. Тобто тут ми абсолютно відкриті до того, щоб показати клієнту, що це справді той автомобіль, на який він розраховує.

Крім стандартних легкових автомобілів, що маєте можливість доставляти?

Знову ж, ми маємо можливість доставляти практично будь-які види транспортних засобів. Активно працюємо із замовниками комерційної техніки, наприклад, доставляємо великі негабаритні комбайни, тягачі...

Але які автомобілі найчастіше обирають клієнти?

Якщо говорити про комерційний транспорт, тут кожен обирає відповідно до цього типу бізнесу. Якоїсь загальної моделі немає. А якщо дивитися на легкові автомобілі для особистого користування, тут клієнти віддають перевагу надійним та перевіреним німецьким автомобілям. Також є серйозний запит на французькі автомобілі, оскільки вони зараз дещо дешевші та мають хорошу якість.

Коли ви пояснюєте це, чи змінюється думка потенційних клієнтів?

Люди нам довіряють. WEST AUTO HUB – це велика організація, яка надає повний комплекс послуг — від заявки до вручення ключів від автомобіля та супутніх сервісів. Ми, умовно кажучи, «нікуди не втечемо» і відповідаємо своєю репутацією за кожну угоду.

Яка географія вашої роботи? Звідки найчастіше звертаються клієнти?

Зараз ми орієнтуємося на Волинську, Львівську, Рівненську області. Хоча не ставимо собі якихось рамок. Завдяки інтернету, онлайн-сервісам наш бренд починають впізнавати по всій Україні.

Тобто клієнт може з будь-якої точки країни здійснити замовлення та відслідковувати його у мобільному додатку або на сайті.

Для тих, хто звертається з інших областей та очікує тут на завершення усіх процедур, у нас є кафе, кімнати очікування та кімнати відпочинку. Для обслуговування автомобілів ми маємо ремонтний та фарбувальний підрозділи, мийку.

Таке комплексне обслуговування - це дуже зручно. І ми побачили, що це працює - у нас вже є клієнти з усієї України.

Нагадаємо, також WEST AUTO HUB розіграв сертифікат на 1000 гривень від компанії «ВАШ Ювелір».

Читати також: «Розмитнили одну, пригнав вже другу». Як працює WEST AUTO HUB біля Луцька


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки громад об'єднались у Волинській області. ВІДЕО
Наступна новина У селі на Волині – погана дорога, машини їдуть полями. ФОТО
Останні новини
Схожі новини